Kumbang & Bunga

Aug 2, 2010

- -dah layak sebagai pengundi- -

salam

1 August semalam, menandakan yg lieya dah layak jadi seorang pengundi...ngehngehNGEH...
H E P E B E D to me.. yaaa, itulah maksudnya...ini entri tak sedar diri utk wish kat diri sendiri...semalam birthday  lieya, saper yg tak wish tu, takper2...next year blh cuba lagi..hihiii...dah melalut nih...anyway, thankz dekat family dan kengkawan yg wish lieya semalam...meh lieya list, tapi bukan sorang2 k..ramai kut (kes budget hot nih, sila la layan yer) =p

  • family my 1st priority :)
  • my super shayang macham, best friend, close  frenz..
  • kawan2 sekolah rendah Sri Al-Huda
  • kawan2 sekolah menengah perempuan Air Panas
  • kawan2 sekolah menengah Gombak Setia
  • kawan2 sekolah menengah Sri Gombak
  • kawan2 matriks melaka (aras 4 A5, kelas A1T3, member 1corse)
  • kawan2 kolej Petronas, UUM (ehem2 jom p Genting Next sem)
  • special thankz to teman2 blogger..tak sangka, ada yg nak wish blogger pemalas cam lieya nih..=p


nih bawah nih, muka budak perasan, tapi kesian dia celebrate birthday semalam kat PKU UUM
yer kengkawan, saya sakit..huhuuu
paper bag untuk letak ubat very d kelakar okey
dah mcm paper beg beli waffle jer
wakakakaKA

makan ubat ngan Mountain Dew
cool weyh...yuhuuuu

...

11 comments:

Anis izyan Abd Rahman said...

style what paper beg mcm tuh
environmental friendly

E.d.Y said...

happy belated birthday...

alamak..umur dah 24 tak daftar mengundi lagi..hehe

nabilah_2908 said...

alahai...kesian dia...time bdy demam lak..sekarang ni mcm mana...dh ok..?

take care ya.. :)

and...

Happy Belated Birthday to you...
kita pun lahir bulan lapan gak...huhu... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
PENAT

mier@merr said...

hepi beday dear!!!

HonEyBuNNy said...

happy belated birthday comelll...;-)

Ries Lee said...

hepi bday..
sila belanja makan..
hehe..

Robot Baik said...

hepi belated day.
bertambah satu kedut ya!
haha!

nabilah_2908 said...

lupa nk tnya..dh dftr sbg pengundi belum..? :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
YASSIN UNTUK SI PEROKOK

miss lolly a.k.a luvfareda said...

selamat hari jadi yang.

sila lebih subur :)

HEROICzero said...

Selamat ulang tahun =)

May this year will be your best!

Happy Ramadhan~

*ler, skolah kat gombak ke? keh3x

Redbloodsnow said...

pssttt yang, zie x pnah ngundi taw. teruk x zie..miahahahaha :P