Kumbang & Bunga

Aug 17, 2010

- -jadual Ogos dah mcm menteri- -

salam

untuk bulan Ogos ni, huhuuu, penat gilerrrr...tengoklah jadual lieya kat bawah ni, kalah menteri okey..
jadual bulan ogos lieya
heheeee, ada macam menetri tak...ker menteri pun tak busy camnih..takpun lieya sorang jerr yg terperasan, jadual ni pack gilosss...mesti ada orang lain lg teruk dari ni kan...busy meeting, hari2...tapi, untuk orang bekerja, still ada cuti sabtu atau pun ahad....lieya??? hurmmm  hari cuti tu, ada ko-k, ada ceramah n d most worse ada mid exam...cuak nih...cuak...huhuuuu

dalam duk cuak2 pun lieya nak update gak..hihiii...saja jer nak luahkan perasaan penat dan takut kat sini...mid exam menyerbu mcm mercun roket 15 das sekali gus*motif mention mercun, sbb terasa nak main nih*.. member2 lain, ada gap melampau2 okey...takde pun exam dorang serbu dorang mcm lieya nih...dugaan betul di bulan puasa nih..

apa-apa pun, semoga lieya n kengkawan yg 1corse ngan lieya buat yg terbaik...jgn lah kita ikut budak corse lain k..maybe hari dorang lain kali..hihii *nih pendengki nih, nak suruh org lain rasa jadual exam pack cam lieya, heheheee*  sy jelezzzz ngan mereka2 yg senang lenang tuh...cittttt

notakaki: ada ker mercun rocket 15 das..lupa lahh...

14 comments:

saya_arief said...

ni menteri tu ni..
alaaa..
menteriii tuuu..
haha..
:p

nabilah_2908 said...

kejap jer dh mid term...rasanya macam baru lagi masuk sem baru...betul tk..?

tkpe..susah2 dulu...senang2 kemudian..

mcm sy ni...dh tkpyh kisah lagi dh pasal xm bagai..kerja..kerja..kerja...

kdng2 rasa best...kdg2 bosan..asik bnda yg sama jer...life pun tk seronok mcm studnt life dulu.. ;)


jom ke APA KATA HATI pulak,
MISS RED SAKIT

Nem0 o0h Nem0 said...

tkpe la kn utk ms depan jugak,sila belajar dgn rajin ok.. =)

lieya orange M.I. said...

arief- heheee..menteri per eik...menteri takde kategori kut...=p

lieya orange M.I. said...

nabilah- kerja pun, ramai kata tak besh..tapi kami yg belajar nih, rasa mcm nak cepat2 habis spy cepat kerja..huhuuu..

nemo- iyer, sy belajar rajin2 sikit..heeheee

HonEyBuNNy said...

busynya menteri lieya...ehheheh..sama la..makin lama makin bz...uwawwa

lieya orange M.I. said...

ila- tu la tu..makin lama makin busy..bila la nak reda nih...huhuu

✿ Cik Cimi said...

lieya jadi yb je la.
hehe.

Pocket said...

err, tunggu keja nanti..
lagi lagi besh jadinyer:)

setakat balik malam tu benda biasa jadinya :D heheh

E.d.Y said...

mesti penatkan time puasa2 ni..jgn ponteng puasa dah la..hehe

Lady Dyla said...

Ko teringatkan aku jadual next sem..!
alahaiiiiiiii.. buhsan seyyhhh

lieya orange M.I. said...

cimi- takmaulah..busy nnt, diri sendiri tak bahagia..hihii

pocket- itulah orang kata,kerla lg penat...tp, midterm nih kene memerah otak selalu...penat dalaman gitu..=p

edy- kamu tuh jgn ponteng..hihiii

lala- heheee..merasa lah hg nnt..=)

E.d.Y said...

mana ada ponteng..:p

HEROICzero said...

kalau dah macam neh busy nya, baik jadi menteri jek.. keh3x

Selamat berpuasa!