Kumbang & Bunga

Aug 15, 2010

- -masih belum terlewat- -

salam

1st sekali, selamat berpuasa kepada semua muslim sedunia..yer, ni lah yg lieya kata masih belum terlewat...hari ni baru hari ke-5 kan, belum seminggu lagi..orang lain pakat ucap awal2, so ni special sikit la, jd orang terakhir la kut...heheee..kita ada lg 25 atau 24 hari lagi kita nak berpuasa... 
*nampak sangat membilang hari, hihiii, kantoi di situ*

lama sangat tak hupdate, sampai member tanya, bila nak update..yerlah, orang lain pakat update cerita makan itu ini time bulan puasa, lieya pulak, seboleh2nyer malas nak update...sebab aper, sebab nanti kantoi la makan banyak sgt time berbuka..hehee..orang kata, makan berpada2 time bulan puasa, ini tak..balik dari bazar, dah boleh penuh meja..belum campur dengan lauk2 yg dimasak..huhuuu

tapi, itu sume kat umah, ada orang masak..skunk, dah ada kat UUM dah..tak penuh meja, tapi penuh perut sebab habiskan air sebungkus sorang + nasi sebungkus penuh + kuih2..haaa, rasakan..mmg kenyang sangat lah..kat umah, still share ngan family, ni sorang2 habiskan..bayangkanlah, perut mmg senak tak payah ckp la..

Eid-Al-Fitr ada lg 24 or 25 hari lg.. :)

notakaki:selamat berbuka semua

8 comments:

ije said...

salam ramadhan lieya!

siti faridah harun (nama penuh tu) said...

hhaha,, wei leya,, terjumpa lak belog hang,, pe lagi,, aku polo terus,,, hik3,,

HonEyBuNNy said...

Camat berpuasa....;-)

ciK LyndaWawa igUana said...

selamat berpusa ye.....

HEROICzero said...

Selamat berpuasa!

haha papan tanda tu memang lawak.

*Eid Al-Adha, ask Saudi. kuang ajo.

mier@merr said...

salam ramadhan sis :)

E.d.Y said...

salam ramadhan...selamat berpuasa...jgn ponteng puasa yer...

IxoR@ said...

Lieya...

Selamat Berpuasa hari yg ke- 7

ni, dah ponteng ke blom ?

hehehehe....