Kumbang & Bunga

Aug 22, 2010

- -analytics belog lieya & berbuka dgn family- -

salam

korang, maaflah terjakun dan tersyok sendiri sebentar..bukan aper, picture kat bawah ni ha...cube korang tgk...rasa kelakar tak...tapi sgt cantik sebab bercolour-colour kan..korung ada tak..*berlagak 1minit jer, takper kan??*

Click 4 large view


mula-mula, lieya tengok hari khamis punyer,  ada Indonesia dgn United States...okey la kan..maybe student-student di sana ada dropping by ker, bw(blogwalking) ker, aper2 ker kan...takperlah, teruja lah sikit...haruslah teruja yer, sebab ada readers tersesat dr oversea, padahal blog pun taklah best cam korang2 punya blog...

sekali kan, tengok lah hari jumaat punyer...mak aihhhh, colour-colourful analytic view ni...yg tak tahan, ada Turkey, Poland, Spain, Philippines, Canada and Spain..mmglah tak ramai, maybe satu negara besar tu, sorang jer tersesat..masalahnyer, PAHAM ke eikkkk... or maybelah dorang nak search something kat Google, terkeluar link-link dari belog lieya..hehehee...apa punya maklumat lah yg ada kat belog i ni ehh... jgn dorang search utk tujuan tak baik sudahlah yer...no porno-porno hear...=p

hari sabtu semalam,family lieya datang UUM dari Kl...thankz ayah ngan ibu sbb drive jauh2...dapatlah berbuka ngan family hari sabtu tu...jelez kat adik lieya yg bongsu, sbb dah kurus lorh..takleh ejek gemuk kat dia lg..huhuu. Dorang dtg sini pun sebab bertujuaan..nnt lieya story lain..Doakan saya yer.. :)

notakaki: jgn samakan korang punyer belog ngan lieya punyer blog..korang punya femes2, reader beratus2, beribu2, so maafkanlah saya yg teruja lebih ni

7 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

uyo..ramai peminat seh...=)

mier@merr said...

kita juge ade!


me pun tak byk reader..syok snirik je kadang2..hehe

ije said...

wah.. orang oversea wat lawatan sosial.. eheh..

nabilah_2908 said...

nama blog pun memainkan peranan yg penting.. ;)

kalau Lieya nak lagi ramai visitors dr luar..lieya berblog la in english.. ;)

apa la gaknya tujuaan sebenar parents lieya dtg tu kan..? huhuhu.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak
APA CERITA HARI INI

miss lolly a.k.a luvfareda said...

abang turkey kim salam. hak hak hak!!!

HonEyBuNNy said...

bestnya berbuka dengan family....uwawwa

HEROICzero said...

heheh! international sudah belog ini!