Kumbang & Bunga

Mar 8, 2010

- - -the real FARID KAMIL- - -

salam



...tentang hari ini??, hurm biasalah, pergi kelas pagi2, petang balik...dan satu yg paling tak best*best sebenarnyer* lieya dah ponteng kelas corporate finance, dan investment analysis untuk pertama kalinya...ibu ku PN Mardu, sila jgn marah yer...minggu ni sangat penatlaaa...takper2, pasni tak buat dah...=D


Farid Kamil yang sebenarnya???????


HENSEM + TINGGI + SWEET + n = n

n=macam2 ada ---->teori matematik lieya(^-^)

...sangat subjektif yer kawan-kawan, ada org pikir cam ni, ada org pikir cam tu...so, lieya dari tak berapa minat sgt dengan Farid Kamil(FK) jd minat lah...sbb aper, sebab tutttttt, heheee....jom lah ramai2 pergi wayang tonton filem FK Rempit V3 *alamak, betul tak tajuk ni??*

FK sangat tinggi, thats y i likeeeeee...



oh jelesssss


kenapa dorang boleh snap picture berdua yer
sungguh tidak adil


alaaa, time ni tak start minat lagi ngan FK, sebab terkejut jumpa dia
*ayat sedapkan hati diri sendiri*


...notakaki: jangan lah FK terbukak belog lieya yg takseberapa ni, ehh, FK ada blog tak??


...

11 comments:

panggil aku shEh said...

argh............. ORG SUKE GILER FARID KAMIL.. why why?

luvly mya said...

besnyer dapat amik gambar ngan farid kamil.uhuhu

kocik said...

nnt leyh tgk bdua rempit 2..hehe
tgk trailer pun dah gempak..;)

Just_najmiE said...

dah jumpa dia aritu kat pusat equine.. tp dia serabai la time tu.. yes, dia sgt sweet, but I prefer other people.. hehe..

sharamli said...

die jeles la tu...
pandai gak erk sedapkan hati sendirik..hu3

embun d tengah malam said...
This comment has been removed by the author.
embun d tengah malam said...

farid kamil pelakon terbaik

boleh ker mcm tu?

mintak2 la dia bukak blog u..

mesti terharu dia

.fatin nabila. said...

farid.. faridddddddd!!!
kenapa dia xdtg jumpa ak. tsk tsk

iLhAm_bEcKs said...

die ad belog
pnah tbace
xhengat

samanosuke_04 said...

hehe kalo pompuan nak jumpe FK, kalo laki lak nak jumpa lisa surihani tue.. hohoho, kan best kalo sume orang nak jumpe aku.. hahah

Imz Jentayu said...

imz penah gak jumpa farid 6 tahun lepas kat kg baru..yes,dia kacak bergaya,tinggi,tampan dan sewaktu dengannya..hehe