Kumbang & Bunga

Mar 5, 2010

- - -okey tak payah cakap banyak- - -

salam


...minggu ni dan minggu2 akan datang busy2 plus buat2 busy...nak maraton tgk drama series tu laa...nak ciapkan inciksaimen laa, nak study utk lagi dua paper laa...ehh, nak study tu tipu kut, sebab exam lagi 2minggu...haruslah rileks2 buat saimen, takmau campur2 ngan fening-fening menelaah yer..okey takmau cakap banyak dah...


sebab


...dah ada gambar, so tengok jer lah yer...lagi satu sebab cerita ni patut cerita hari selasa, sekarang dah jumaat, cerita basi, tak payah over2 nak ceria...=p


...muka lieya mcm nilah bila pukul 6.30pagi...
*muka lieya waktu lain takmcm ni* huahuaHUA

SAMBUTAN PERARAKAN MAULIDUR RASUL di UUM

...persaingan sengit...
kontigen kitorang paling ramai
...perarakan dari stadium UUM, ke dewan MAS...


...selepas dah berarak(betul ker eja ni), berbarislah senang citer, semua kontigen berkumpul dalam dewan...aksi-aksi kegedikan bermula...semua pakat dok snap picture...kitorang tak terkecuali...

...miss petronas of the semester...yeheee






...lieya dan zeila...




...ni haaa, muka semua mcm hantu dah...

akhir sekali

...KOLEJ PETRONAS NO 1...
kontigen terbaik tahun ini

...

13 comments:

iLhAm_bEcKs said...

630 pg??
awl...slaluny?
hahaha

thniahhhh
ngee

lieya orange M.I. said...

ilham- yeahhh, makacehhhh

bulat said...

kolej ptronas..sm ngn utp ker..
ap2 congrat lar mng..leyh bnje eskrm..hehe

embun d tengah malam said...

congrat

lieya orange M.I. said...

...bulat- kat UUm la...utp lain kut...=D

lieya orange M.I. said...

embun- thankz...=D

kenwooi said...

congrats =D

kenwooi.com

lieya orange M.I. said...

kenwooi-thankz...

sharamli said...

c0mel je muka pagi2 p0n..

lieya orange M.I. said...

sharamli- alahhhh, malu laa....=P

Moon BlooDy Spell said...

huuhuh YAB kalah.. huhuhuh..

nak pindahmasuk petronas laa

samanosuke_04 said...

salam ziarah, salam kenalan.. hehe first singgah pun dah bley tgk muka tuan blog.. hohoho... (gatal)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hidup petr0nasssssssss !