Kumbang & Bunga

Mar 14, 2010

- - -NUFF TIDO - siang tido, malam berjaga- - -


salam



elooo, eloooo..post ni untuk blogger biasa sajer yer...juga utk blogger yg heran naper nuff dia tak gerak2 dlm account nun...yg dah femes amos to, takpayah dah nak baca...korung dah hebat dah dalam nuff2 ni..nak2 yg mmg dapat income tiap2 bulan..fuhhh, syiokk kan...ni haaa, hari tu, lieya ada terbaca kat nuff...the hottest question kalau taksilap...hari ni nak bukak, dah takde dah post tu kat nuffnang.com tu...meh lieya share sikit...

hehehe, actually, lieya bukak nuff.com tu pun sbb nak kan jawapan jugak...korang ada masalah NUFFNANG korang asyik TIDO jer tak...yg nuff zzzZZZ memanjang...haaaa, korung ada masalah tu tak..ker lieya jer yg ada masalah tu..yerlahh kan, i ni tak femes, ada campaign earnings sajer..takpernah dapat pun buffered earning tu...tp tak kisah laa...cuma yg kisah nyer, bila bukak blog jer, mmg hampeh takde iklan langsung...refresh laa 45kali, mmg takkan kuarnyer iklan korung tu...

nak tahu tak kenapa...nak tak???, taknak takperlahhh time kasih...huhuuu


m
e
r
a
j
u
k


l
a
h











=)
...yg nak tahu mcm ni...iklan korung tu, akan keluar lepas 12malam jer...cuber korang test saper yg iklan dia takkuar2 time siang, cube bukak time malam...ada tau kuar...ha korung klik la kan...tak klik mmg takdapat laa...sbb ianyer cpc...click per cost tak silap...tu sebab korung kene klik...ctr bonus tu clik through ratio...ikut peratus camtu laa...

untuk informasi yg lebih lanjut, korung klik sini , (dah jumpa dah kat maner lieya baca tu, tadi takjumpa, hehe)

yerlahhh, haruslah korang bukak baca sendiri betul2..kang lieya salah cakap, habislah nnt kene saman silap2...k, harap dapat membantu korung yer...

yg iklan asyik tido siang2, baca no 4 k... nuff zzZZ, nyampah tau, huhuuu


k laa...nak rehat...lieya pulak nak zzZZ..lately ni busy...lieya akan terjah blog kawan2 nnt...salam semua

...

10 comments:

Rokku said...

Sabar je la..nuff memang macam tu..
innity pon macam tu..so the same prob dialami oleh semua publisher..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

biasalah tu.


tunggu nikmat buff je. huhuhu.

Mr Kamikaze said...

tak per kena byk2kan bersabar...huhuhu

Mr Kamikaze said...

tak per kena byk2kan bersabar...huhuhu

sharamli said...

ala..jangan la maj0k...hik3

Pocket said...

sabor la,
sementara kecik lg ni,
kita usaha la cara kecik kecik,
besok bila dah besor sikit,
kita besor besor kan usaha tu dik:D

kita amik dot com
kita amik jalur lebar yg tiga lane gitu,
banyak sikit bleh visit org :D
kita plagiaaattt!! (Ok ok, tak ..salah tu salah.. jangan ok!!)

heheheh:)

asielaMI said...

cla wat inity laa.. !

Moon BlooDy Spell said...

tadi nampak lieya.. kat dkg.. uhhuhuhu

panggil aku shEh said...

erm.. tatau. kene blaja balik ni. haha

embun d tengah malam said...

tu yg pelik..kekadang tgk ader,,kekadang takder