Kumbang & Bunga

Mar 15, 2010

- - -jangan berlagak bila makan marshmallow- - -

salam


...alhamdullillah, lepas lieya mengomel pasal entry ni, huhuu, entry yg membuatkan orang-orang ramai cop lieya mata duitan, aaaa biaq p la kan..saper takmau duit, at least lieya just kongsi aper2 yg patut kat saper2 yg curious pasal nuff dorang...tapi hasilnyer, agak berpuashati...ehem3..naper yer...huhuuu, biarlah rahsia...kikiKI...


kali ni lieya nak share pasal satu makanan yg anak orang kaya suka makan...ehhhh, tak jugak...boleh jer saper2 nak makan...tapi ntah laa...hasil kajian lieya mendapati(ayat tak boleh blah)lepas tanyer member2 lieya kan, sumer mcm tak berapa boleh terima makanan ni...

alaaa, korang dah tau dah aper dia...ntah paper la lieya ni..kat tajuk atas tu dah tulis terang tang tang lagi kan..hihiii...MARSHMELLOW...siaper suka??...boleh la angkat kening...

korang pernah tengok tak asal usul marshmallow camner


haaa, cam gini lahhh
rupe tak menjaminkan selera...lebih elok beli roti keras cicah teh O



sebenarnya, lieya tak berapa minat, atau ayat kasar nyer, anak tekak takboleh terima benda alah ni...adalah hari tu, member2 n lieya dapat bungkusan dedication spring fest...dalam bungkusan tu. ada laa cekedis2 termasuklah marshmallow ni...so lieya ngan kawan2 pun makan laaa...semua macam tak minat...ngeee, pelik laaa...i ni anak tekak orang melayu...tak makan benda2 mcm ni...*ehhh, aper kene anak tekak melayu ngan nonmelayu pulak ni*


kalau selalu tengok serita, cerita korea ker, tak kisah la aper2 pun, yang berlakon jadi orang kaya semua duk makan benda ni...siap ada bekas marshmallow ni, usung la maner2...bukan cerita jer tau...dalam realiti, adalahhh member or sedara yg kayoooo, maner tak kaya, tiap2 tahun melancong tak berhenti, pastu yg buat2 mcm budak high class ker aper ker la tak kisah laaa, sambung balik, dorang mesti minat makan benda2 ni...



kalau ada can, time raya nnt ketuk pintu umah banglo, nnt korang nampak mangkuk comel atas meja dorang..macam dalam gambar kat bawah ni

sekarang kat kedai, marshmallow ni dah dipelbagaikan
...macam makanan untuk mainan barbie doll pun ada...=p


marsmallow celup2...nampak sedap di luar, tapi bila di dalam adalah marsmallow, lieya cancel la nak beli..tak minat laa...macam span jer...lembik2..geli laaaa, dah la manis...me not like okey.


janganlah ada yg salah paham yer..tidak semestinyer dorang yg makan ni, sajer nak tunjuk2, tapi ada segelintir tau...tapi ada juga yg memang minat marshmallow ni...dah memang tekak dia dapat terima lancar jer...lieya nyer pendapat org2 high class suka makan benda ni hasil dari pemerhatian lieya sendiri..negara kita demokrasi, semua berhak menyatakan pendapat masing2...aaa sudah, berpolitik pulak dah...okey2, berhenti melalut...

siapa yg minat, makan jer lahhh, takde siapa nak halang...siapa yg tak minat, tolong jgn pura2 berminat then jalan segerombolan bawak bekas comel ada isi marshmallow...come on...makan, makan laa..tak makan sudah.titik...

saya budak tak lalu nak telan marsmallow

=)


...

5 comments:

Jong said...

Nanged!!!

kenwooi said...

i like marshmallow =)

panggil aku shEh said...

suke marshmallow.

kalo de org tasuke pon, lantak r! huhu

embun d tengah malam said...

i pun tak suka..hehehhe

iLhAm_bEcKs said...

sy suke milo