Kumbang & Bunga

Mar 17, 2010

- - -catitan personal empunya blog- - -

salam


...hari rabu...pagi tadi hanya 1kelas sahaja...tu pun, bangun kambat, pastu balik, rasa ngantuk jugak...ishhh, tolonglah kuat sikit tahan ngantuk tu lieya...exam jumaat ni, orang lain dah nak repeat 2, 3 kali, awak baca yg pertama kali pun tak habis lagi..huhuuu...yokkk, study yok...on9 akan dikurangkan hingga ahad ini...biarlah sawang-sawang ngan spider tumbuh kat blog ni dulu...tak sempat pun nak lawat blog kengkawan semua...takper, nnt lieya balas dendam...=)


owwhhh, my ibu, Pn Mardu dah ada Facebook

cayalahhh...sekian lama lieya memaksa-maksa, akhirnyer buat jugak...mana tak, ibu asyik tengok member2 dia kat FB tu sume...semua kawan2 ada, tetibe dia takde..baik buatkan..tapi lepas ibu ada di Fb, aktiviti gedik2 kene dikurangkanlahhh..kang ibu i malu la anak dia duk gedikzz2 ngan member2, tertibe kawan2 ibu nampak..kan dah jenuh..ehh, jap..masalahnyer, lieya tak gedik2 pun dalam FB tu eh...(-_-)

..target lepas ni suh ayah buat FB pulak..
senang nak tahu perkembangan kawan-kawan dlm FB

rindu nyer kat family
sungguh tidak adil
kat rumah, semua ada

tapi lieya??

kat sini kat hutan sorang2
cepatlah habis bulan MAC
CEPATLAHHHHHHHHHHHH

lieya penat nak tunggu habis bulan Mac



lieya juga rindu kat budak hitam dalam gambar ni
jelesss la duduk sebelah sepupu seksi meksi
bucuk hitam

...

7 comments:

panggil aku shEh said...

kalo boleh sheh nk soh bulan mac perlahan sket. sbb bile dh abeh, rse cm cepat sgt.

haih! aku dh nak abeh da dgree. nt mesti rindu kengkawan.

ngeheh~

lieya orange M.I. said...

...wah dah nak habis ker...huhuuu, caiyok2...study2....all d best..lieya ada 2 sem lg pasni.insyaallah..=D

JMR said...

wah..anak beranak ada FB..zaman sudah berubah...

sharamli said...

nanti nak ajak sum0 wt fb jgk la..hee

embun d tengah malam said...

sabar u..dah nak abis dah

samanosuke_04 said...

haha, mak aku pun bukak gak FB sebab adik bradik aku suruh.. tapi bukak jer laaa, tak aktif pun, haha

imHepPie said...

eh xnak mac abis cpt2...nk mac sentiasa je ehehe