Kumbang & Bunga

Feb 28, 2012

- -Bieber my kitten- -

Salam.


quick updates, sebab busy sikit la today...
so, sebab busy sikit, kita leh update jap..hahaa
tommorow until early Mac, akan BBM #busy bebenor mama ni ha! hahaha

kat umah tu ada kitten baru amik dari kampung..
nama dia Bieber hahahhaaa...
sebab kucing satu lagi nama Bobo,
pastu jenuh nak cari pets nama start with B,
bukan la jenuh, tapi macam banyak tak berkenan. :p
nama asal Boyot tapi dah ditukar kepada Bieber kerana matanya biru hehehe

cuma sekarang ni not cornfirm yet, gender either male or female.
kalo betina, namanya adalah Betty.
lieya penakut kucing, tapiiii
nama kucing, lieya yang cari hahahaa

owh yer,
hari ni baru tahu kitten takboleh minum susu lembu, lepas baca blog sini
dan kitten juga taktahu nak keluarkan apa-apa dari private part dorang.
patut la sabtu lepas, doc dah bagi ubat cacing pun dia tak keluarkan apa2 dari perutnya..
supposed after telan ubat cacing, normal if dorang be* & kench* tapi until now, ilek

kesian kecik-kecik dah buncit..
tengoklah nanti minggu depan bawak vet untuk vaccine.
nak suruh Doc check perut dia ok ker tak.

later i will updates the picture :D

7 comments:

fathiahRAIHANA said...

wahh sakan nama kitten depa, hihihi.

kalo camtu rabbit kite nak kasi nama Gomez laaa :D:D

ciK LyndaWawa said...

hope kucing cepat sembuh..heheh

Edy Zaidi said...

nak curik la nama betty ni...kitten yg baru dpt ni still xde nama..hehe

Rtp Farra Arisha said...

cantik2 plak nama kitten sis hiks...:)

ILA HonEyBuNNy said...

amboiii nama kucing...

Bobo, Bieber, betty la..

sedap sungguh namaa.heheh

Deru Ombak said...

Alalalala.... Kesian Bieber tak boleh membuang...

PinQib said...

aiyoo.. berani3 awak letak name bieber.. haha.. nnt kalau pegang pun, macam pegang bieber. ehe apakehh.. hahah

nnt dapat bini nnt letak la selena..
dapat anak.. letak la name JELENA.. kui3