Kumbang & Bunga

Feb 26, 2012

- -Bulan Ditutup Awan- -

salam Ahad di pagi hari..


awalkan lieya bangunnnnnn :p
hahahahaa takda maknanya sebab ini hanyalah schedule post...
meh lieya nak share sesuatu benda......
mungkin ramai yang dah tahu, dan ada jugak yang tak tahu kut!

Lagu kat bawah ni, lagu Yuna, indie music ker eik?? best jugak dengar kan...




jangan terkejut...cuba play lagu kat bawah ni pulak...

 

ni lagu asalllll zaman dedulu ok....takdelah best sangat!!
kalau nak dengar sebelum tido pun, tak boleh..
terbantut tido lieya time ibu lieya tunjuk malam tu be4 nak tido..
terus rasa cam rungsing wooohhh...hahhahaaa

btw, Rokiah Wanda ni emak kepada A.Galak...
tak pulak A.Galak nyanyi kan...
kalo dia nyanyi sambil pegang-pegang misai mahal dia tuh..tak dapat nak bayangkan okey!
hehehehehe :p

Isnin nanti lieya blogwalking.. :)
babyeeee

4 comments:

♥e'in♥ said...

bosan je lagu nie.. :(

Edy Zaidi said...

kalau lagu terukir di bintang tu lagu lama gak ke?gaya macam lagu lama je

ILA HonEyBuNNy said...

kejap2 ila nak layan...

ila bab lagu2 kureng ckit..ehheheh

PinQib said...

I LIKE Yunaaaliss zarai.. nyanyi ape3 pon sodapp