Kumbang & Bunga

Feb 15, 2012

- -wordless Wednesday- - #2




Notakaki: It's true??
baby, i need u..don't get me wrong..

9 comments:

Anonymous said...

penah tak terfikir kalau without Allah apa akan jadi?
Bolehkah kita hidup tanpa Allah?
Kita masih boleh hidup tanpa manusia..tapi tidak tanpa Allah dik..

Anonymous said...

:) ye betul

sharamli said...

miss u to0.. eh..he3

lieya orange M.I. said...

to Sharamli

ai..lamanye tak update blog...bertahun2...

update la balikk..kita pun rindu
hehehe

to: anon

thanks kerana mengingatkan saya..insyaAllah, sy akan teruskan hidup kerana Allah..

sorry mcm kontraversi pulak entry kali ini..
maaf dipinta :D

Pocket said...

miss u too.

tapi 'miss' ni perkataan berlapik tau!
nak kater kat GF pun ada kesan,
kat kawan pun ada kesan
tapi kalau dituduh jiwang pun masih
buleh beralasan.

'alaah rindu jee.'

Cik Rama-Rama said...

nape ni?
ade probs ke?

PinQib said...

yes..

fes time reading.. nak kongsi je..

maniskan hati mu walopon kehidupan ini terasa pahit =)

ILA HonEyBuNNy said...

dear...

miss u tooo...hehe...;)

ciK LyndaWawa said...

ehem2....hehehe