Kumbang & Bunga

Feb 21, 2012

- -bukan mengeluh- -

Salam,

eh taktahulah nak mulakan entry macam mana...
nak update, tapi asal type, delete, asal type delete..
nasiblah dulu tak mohon nak jadi journalist kan..
*eehh, tak pernah pun terasa nak jadi tu*

sempat jugaklah hari ni lieya nak update..
semalam nak update n jenguk blog kengkawan, tapi apakan dayo!
busy la lately ni...

bukan busy ape, busy masuk meeting itu ini,
kalo satu jam lebih takper..
ini dekat 4jam...!!
BUKAN mengeluh yer, cuma terkezut.
tak boleh mengeluh..tak boleh tak boleh..
rezeki tuuuuu
busy kerja pun satu hal...lieya update pun syik2 masuk draft jer..
sabar jerlah...


sekarang ni lieya asyik terfikir-fikirkan benda ni jer

pic ihsan incik Google

mula-mula perasaan tu takdelah membuak sangat nak beli..
tapi, sejak masuk meeting berjam-jam ni, 
perasaan nak beli tu bertambah-tambah.
plus, siap dah survey lagi tau :p

setakat ni, yang berkenan, Iphone 3gs
dah la bentuk dia tak bersegi sangat..
body dia cantik, memang sesuai la untuk perempuan..
yang paling penting, harga yang disurvey, RM1100++ jer..!
jerrrr??? hehehe, harga tu setakat ni okey la jugak, tapi still kene membanting tulang 14kerat dulu baru boleh nak pakai, sekarang ni pakat-pakat cakap pakai airliur jer

dan jadual lieya pun dah nak padat sampai hujuung bulan 3..
paling best, nanti ada meeting yang nak kene pergi Putrajaya..
excited ni...tak sabar..hehehehe
nak masuk building MOF (Kementerian Kewangan) yang cantik tu.. :D


ok lah, tak boleh lama-lama...
kang entry ni masuk draft lagi..
babyee

2 comments:

Anisa Hang Tuah said...

beli beli jangan tak beli

hewhew

Cik Rama-Rama said...

simpan duit beli tu...
cantekk..putih cantek..