Kumbang & Bunga

Feb 10, 2012

- -Italian Rainbow Cake- -

Salam

sekarang lieya ada di office..
sambil-sambil ada masa terluang ni, meh kita update blog jap :p
best jugak kerja kat sini..
cuma bila baru-baru ni, agak tercengang dan blur...
banyak sangat shortform yg digunakan,
lagi pulak kene tahu projek2 agensi di bawah MITI..
mula-mula ni memang rasa susah...takpe, lieya cuba...

yang paling best,
lieya sebagai pekerja kontrak yang paling muda kat unit kewangan ni.. :p

 _______________________________________________________________

ini nak tunjuk ni...

1st time dalam hidup lieya, 
lieya tempah kek utk celebrate birthday IncikDriver!

so, picture was taken on 11 January 2012

plan tak berapa menjadi sebab hujan

so, lieya decide, nak jugak pergi 
Taman Metropolitan layang-layang

akibatnya, celebrate kat bawah tangga atas simen jer

tapi nice view..tepi tasik. :D

Italian raibow cake 
buttercream topping and layered with crream cheese 

lieya tempah dengan Ambition bakers
taste so nyummy, but too sweet..
poor for diet's person


next time order, need 2 ask less sugar please..hehehe


lovely colours.. cake ni memang tinggi, sampai kotak pun tak muat

Zoomin


Hopefully, he can remember this moment

Happy 23rd birthday 

with love

4 comments:

nabilah_2908 said...

cantiknya kek... :)

erm...setip lapisan..perisa yang berbeza or warna je lain..rasa sama? ;)

ILA HonEyBuNNy said...

uihhhh....first time la ila tgk kek cmne...
jakun sekejap..hehehhe

lieya..miss u...;)

Nath said...

nice cake but confirm very sweet >.<

PinQib said...

tu la.. soalan yang ingin dtnyakan pun macam nabilah.. emmmmm -=)