Kumbang & Bunga

Mar 2, 2012

- -pizza paling best- -

Salam Jumaat semua,


Malam tadi, Lieya tengah-tengah naik turun tangga dalam 3 round (konon exercise!),  tibe-tibe terdengar Ibu order Domino's
WHATTTT??? %@&$!#^&#!

nasib nafsu terkawal, kerana berjaya menahan perut dengan hanya memakan cheesy onion ring 1 jer..



tapi




akhirnya, pagi tadi breakfast 2 slice pizza dan juga Bihun goreng dgn sambal! nice huh!! 
teh ais wajib urghhh :(


Pizza mana paling best??
ma opinion........

Domino's pizza yang paling best..
tambah-tambah yang latest ni, Double Cheesy Crust..Mantap!
Badan pun mantap! hahaha :p














Pizza Hut ok sikit, tapi kadang-kadang sangat hampeh...pizza cepat sejuk, macam dah lama masak...

Papa John, white sauce rasa macam takde rasa.. sorry Mr John :)

Pendapat korang macam mana?


Pizza mana paling best???
teringin sangat nak makan pizza cab yang wana kuning tu...


pics ihsan google :)

10 comments:

nabilah_2908 said...

ala..setakat 2 slice je..tk banyak..hehe.. :)

dominos & pizza hut masing2 ada kelebihan & kekurangnnya...;ayan dua2..cuma papa johns tak pernh rasa lagi..

tp lebih suka ke pizza hut sebab dominos tk meluas lagi kt Melaka ni.. :)

PinQib said...

entahla.. setakat ni.. kite penah makan pizza hut je.. yng lain x penah.. em.. agak3 smua pizza sedap je.. boleh hadap. hahaha

azalia hjsalleh said...

suka dominos.. tp family lg prefer pizza..

Feza said...

pizza hut lagi sedap.

Nath said...

yet to try Domino's but heard it's the best. Pizza Hut is losing it as years gone by

kyraheeyoung said...

domino best!!! pizza hut kurang ckit..jom join saya!!!

ILA HonEyBuNNy said...

ila semua segala nenek pizza makan..hehehhe

asalkan pizza..kekekke:)

Edy Zaidi said...

domino sedap

ciK LyndaWawa said...

hahaha..nway..selamat berdiet..huhuhu

Anonymous said...

Pizza hut terbaek