Kumbang & Bunga

May 1, 2011

- -GirlFriends momento- -

Salam

rasanya lieya takkan update belog lagi dah....hehee...tapi sampai habis exam je la....lagi seminggu nak exam....tapi, masih sempat balik rumah...well, lieya nak salam peluk cium ibu dulu...need her spirit...lagipun, rindu semua orang disana..:p

checkidout my exam date...

7 Mei 8.30 pm - BM Translation
8 Mei 9.00 am - Seminar Finance
14 Mei 2.30 pm - Strategic Management
18 Mei 9.00 am - Financial Risk Management

scary la..although only 4 papers, but they are the killers paper ever i had except BM Translation.
wish all the best and GOOD LUCK to all my friends 



actually, tak sampai 20 hari lagi life lieya di UUM :(

kat bawah ni, kawan-kawan lieya yang banyak bantu lieya selama ni..love them

untuk geng bintang jejari, 
thank you for being my friends since aku masuk di bumi sintok.
korang, aku takkan lupakan korang..jangan lupakan aku yer...
hari-hari jumpa korang, konflik yang pernah kita ada, makan sama, kepochi bersama, bercuti bersama.
dengan korang la pertama kali aku pergi bercuti dengan kawan-kawan..
sweet moments yayunks..love all of u T-T

untuk geng satu lagi
saya mula rapat ngan kamu semua sem ini..korang memang happening, kelakarr 
zeila, my corsemate and my girlfriend, i love youuuu :D
dengan kamu la, sy hidup kat UUM ni berteman 
kita pergi kelas sama-sam hari-hari, jalan slow motion, teh ais lego, buat assignment, tido satu katil, pergi exam sama2, tapi kita belum sempat cuti bersama :( 


 kalau nak cerita semua benda yang kita dah buat bersama, tak habis la jawapnya.
susur galur kehidupan almost 3 years 


orang-orang yang ada dalam gambar kat atas ni, kahwin wajip jemput..
if aku takde, korang takleh buat kenduri :))

kin- room8, jgn garang sgt & jgn salah pilih lelaki, jgn tibe2 menjerit, nnt orang kene heart attack :p
bella- jgn terlampau sensitif k, ko kene kuat lawan emosi, jgn tension sgt bila dah kerja nnt sakit
ejah- jgn gedik-gedik over yerk:p jgn hati kering sgt, ko kene belajar gak camne nak bercinta
ika- jgn terlampau percaya org, jaga diri.. im worried about u, dunia di luar, we cant expect anything

zeila- jgn silap langkah..mula fikir tentang masa depan wpun kita tak tahu, tapi kita kene rancang. suara kuat sikit, bagi gemuk sikit lagi..
 jijah- jgn tarik muka lagi, ko tak garang punnn teruskan kestabilan emosi hehee
aizun- jgn ckp kuat-kuat sgt tau.. jgn selalu dgr music kuat2, nnt telinga boleh rosak :)
mas- jgn apa eik?? jgn minum air gas selalu..(^_^)

korang, aku doakan semoga semua bahagia
yang mana badan comel lote, kurus tak penting, tapi jaga kesihatan yer kengkawan
yg dah kurus, maintain k
yang kurus sgt, naikkan berat sikit if boleh, mesti body cun gileeee 

lastly,
 maafkan aku semua salah silap yang aku pernah buat kat korang
terkasar bahasa, terlepas cakap, mengata, bergosip, terasa hati, semualah,
susun 10jari minta maaf kat semua
halalkan makan minum, hutang sila tuntut kat saya okeyh

khas untuk kengkawan
ikhlas dari,
lieya, hantu TEH AIS


aku rasa, aku yg pergi dulu tinggalkan kolej Petronas

14 comments:

Anisa Hang Tuah said...

all the best,
sedih juga lagi 2 minggu kat UUM
pastu menjejaki dunia intern
:D

Heidi Shafiq said...

selamat berjuang.. :)

zeila said...

luv u too...
terharu kot....
masa depan sy? hahaha.. sy pun ade plan sy.. tapi biar la jadi rahsia peribadi sy....ngeeeeee..

zeila said...

kamoo tu jgn nak desak2 dato sgt...
pape pun think positive...
kawen cepat or lambat tu kita yang rancang.. Allah punye rancangan kita tak tau lagi kan?so, jgn la pk sgt...

Exza Lalola Nk said...

eh eh..knape pipi saya basah nie? mamiiiiiiiiiiiiiii, saya tacing :(

SAYANG KAMOO T.T

HonEyBuNNy said...

good luck lieya..

jangan sedih2 tau...semua tu kenangan terindah kan...;-)

ila baru nak exa..ila 4 hb ne dah kuar result..huwawwaw

noor azizah said...

jijah here...
.hey,u shud highlight nme i ngn kale pink ok..pink!!!!!!hehe

tQ lieya..terharu..sobsobsob.....
sorry la klo sy garang n suke wt muke...huhuhu
garang2 pon..dlm hati ade taman bunge tw..hakhakhak..
all da best 4 ur future undertaking...
never fading memories last for eva n eva...
p/s;- klo ak da dpt cucu nnti,jgn lupe dtg ziarah cucu ak..heheh..

♥e'in♥ said...

wah.. good luck syg.. :)

MiSz LoViNg said...

lieya.....thanx alot....
if u giv 'warning' to me...means dat u luv me alot....so...here..i want u to know that i'm oso luv u alot...hehe... muaaaaahhhhhh... (^____^)//

nabilah_2908 said...

sweetnya kamu...sure kawan2 yg tersenarai dalam n3 ni tersentuh hati bila membacanya.. :)

good luck tuk exam yupp..!! :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
HOMEMADE PIZZA

Fatin Baharum said...

lieya u mana dah ? good luckkkkkk ! :)

imHepPie said...

mcm2 kisah kawan2 kan...kalo xda kwn mmg x lengkap idup rasa...xoxo

Mohd Fahminuddin said...

sentapp r lieya..hehe..baru nak kenal2,dup dap hang da nak abis study..chaiyok2..nt kat luar sane tu,pandai2 la jage diri..haha..:)

fAr'z hAdi said...

all the best :)