Kumbang & Bunga

May 8, 2011

- -tragedi di dewan exam- -

Salam


hari ini dalam sejarah, lieya menangis dalam dewan exam...
yerrr, menyesal sangat......
tapi, apakan daya, cakap lah apa pun, menyesal macam mana pun,
semua tu dah tak berguna lagi :(

masa tidak boleh diundur...
doraemon hanyalah kartun yang tidak akan wujud dgn nyata.
paper Seminar in Finance tadi, betul-betul buat lieya down..

takdalah menangis teresak-esak, cuma air mata meleleh mcm dlm gambar ihsan dari mr.google


2 more paper to survive...suppose i should happy right now because for the first time i had a long gap..
but, my mood was totally banggggggg..so down...i need time to bear this feeling..
hate myself...

ibu ayah, forgive me...
insyaAllah, lagi dua paper, kakak akan buat sedaya yg mampu..
pray for me...

alieyaorange

9 comments:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Xpelah yang, jgn sedey2 ya :)

Anisa Hang Tuah said...

jgn sedih
:)

azalia hjsalleh said...

dh dh jgn sedih2
focus on your next paper okay

♥e'in♥ said...

jgn sedih dear.. yg penting lieya dh wat yg t'baik oke..

ciK LyndaWawa igUana said...

goOd luck sis....=]

nabilah_2908 said...

tkpe la...Lieya dah buat...so tawakal saja lah....jgn down2...ada lagi 2 paper lagi..

good luck..!! :)

Aimi dan Pakcik Hashim said...

next sem ada lagi

HonEyBuNNy said...

lieya...

jangan down n pk sangat...

nanti lieya xleh fokus papers lain lak...

insya allah result ok la..skrg berdoa n tawakal okeh...xmau sedih2...

hamzah ian said...

gud luck jwb exam k..