Kumbang & Bunga

May 19, 2011

- -anak tekak demand- -

Salam

exam tamat, tapi perjuangan masih belum selesai...

itulah yg lieya rasakan sekarang ni..result dapat bila eik..tak sanggup tunggu lama-lama...
semput nafas den...sem akhir ni, ada 3paper killer macam orang gila..
lieya pulak, mood nak study tu lambat nau muncul...sem akhir ni lah paling malas lieya rasa..
mmg padan dengan muka kau sendiri lieya!!! dush dush DUSH...

takmau repeat..minta-minta semua lepas...
Ya Allah, permudahkan lah urusan ku ini..amin...

inilah rupaku bila pakai shawl..
rupa bulat, mmg tak sesuai pakai shawl without anak tudung tu.. :)


dan ini pulak senarai makanan yang telah di listed by me
(anak tekak ni mmg dah diajar begini dari sem 1 lagi)

  • tako tao octopus
  • soul garden atau steam boat buffet kat danau platinum (either 1)
  • McDonald of corse
  • char keuy teow Mali's Corner
  • meetball ikea
  • Macaroon cikmin
  • roti canai n meehun soto restoran nur
  • capati kat hamid gombak
  • sizzling yee mee JJ wangsa maju
  • lasagna masak sendiri
  • keow teow kungfu masak sendiri
  • setakat ini dulu dalam senarai..sikit jer kan kan KAN?? :p


dan ini pulak senarai kek yang lieya nak buat 
(depends on budget jugak)

  • Boston cream pie cupcake
  • sneakers oreo cheese cake
  • kek belacan (tak letak belacan pun)
  • kek emak (resipi tukmi) 
  • red velvet 
heheee...makan saje kan...bak kata ibu, patut balik senaraikan apa yg patut dibuat kat umah tu...
bab2 kemas mengemas, fuhh, belum kemas tapi dah penat memikirkannya...
bukan apa, nak usung semua barang2 3tahun balik umah, tensi2...
kat mana nak letak barang banyak2 ni....

k laa...nak terjah belog kengkawan yg lain...babye

10 comments:

HonEyBuNNy said...

amoiii lieya...ne da melampau neh....hehe...

banyaknya list makanan...ish2...makan je kerjanya eh...sangat lah jeles.hehe..lieya..mana nak cari macaroon neh...ila xjumpa2 cari...g the curve xjumpa..OU pun..macaroon cikmin tu yg sapanya?

takooo sedappp la...kt JJ kan..hehe..

lieya...1 g..mana mau cari yong tau foo y sedap2 sini?hehe...tekak demand jugak neh.huuh

Anisa Hang Tuah said...

yeah..makan-makan..nis nak balik johor & makan dgn sepuasnyee

hiks

Deanna Syaqieza said...

folow u

deannasyaqieza18.blogspot

nabilah_2908 said...

mmmmm...sedap2 semuanya...hehe.. ;)

Fatin Baharum said...

hadoi.. tako taooooooo, lama dah xmakan nih T_T.

♥e'in♥ said...

insyaAllah oke aje result lieya t.. btw, jgn nk ngade ea tekak tu.. huhu..

fathiahRAIHANA said...

wahh byknya list makanan , hee . tanak ajak ana join skali ke ? ^___^

btw , comel nye pakai shawl tuu :)

Prince Halilintar said...

follow sini gak..

dtg dr blog nabilah =)

Edy Zaidi said...

ni mengidam brape bulan ni?huhu

p/s : maaf...dah lama xmenjenguk blog ni...:)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Amooi, list makanan tuh buat kite lapaq :P