Kumbang & Bunga

Feb 18, 2011

- -Orange Fiesta- -

As Salam

dah seminggu lieya balik kampus...inilah masa bertuah lieya nak update lepas cuti 2minggu berhappy-happy^an dirumah...
kat rumah memang malas sgt nak on9...update blog apatah lg...usang kusam lieya nyer blog ni..
kat umah, bila cuti2 pendek mcm tu, lieya mmg tak suka on9, sbb biarlah 2minggu tu, masa hanya untuk org tersayang di sana :D (miss my sisters laaa, T-T )

ni actually nak cakap esok lieya ada kursus protokol dekat EDC..
b4 7.30 dah kene siap2 tau!! tak tahulah bangun pukul brape esok..
nak make up ke tak, lieya lum decide...semua kene tunggu masa esok...
k laaa...nnt lieya update pasal lieya pg kursus protokol..
wish everything will be fine... :D  exciteddddd lebih ni..



Siapa minat satria neo??? member lieya, zeila tu, dia kata kereta satria kereta KEDEKUT
sebab apa tau, sebab pintu dia ada dua jer... betul jugak kan...

tadi usha2 blog, nampak la advertise ni...
FORD FIESTA

memang cantik weyhhh...warna orange...
sebijik macam satria neo version yang tak keedekut.. sebab ada 4 pintu, so tak kedekut la kan.. :p







hasil mr google

cantik kan....???? smart owhhhh

nak tahu lebih lanjut, klik sini

swift takde colour orange laaaaa.. tapi hatiku totap pada itu kereta.. kikiki

nite all

2 comments:

HonEyBuNNy said...

ila suka kereta warna oren..menyerlah.heheheh

siela said...

eleh , berangan berangan >=')