Kumbang & Bunga

Feb 18, 2011

- -contest : segmen Senyum tak nampak GIGI- -

As Salam


hye all....
lieya telah di tag oleh zeila untuk join contest Senyum Tak Nampak GIGI oleh MUAZ


1st time singgah blog Muaz ni, comel jer dia punya belog...ada aiskrim, n gadis ni lebih manis senyum bergigi drpd xnampak gigi.. ini pendapat lieya lah..
(ehhh, ini bukan bodek ehh ini taktik, kikiKI)

okey, turn lieya pulak untuk tunjuk bakat senyum tak nampak gigi...payah uolls...habis lieya geledah file2 dalam lappy & handphone... nasib lah ada...

so, ini lah dia...
terasa manis dan sopan pulak yer bila senyum macam ni
ini kes sindrom perasan!!!


bila check2 gambar-gambar sekarang nih, kebanyakannya nampak gigi...mungkin la empunya diri rasa lebih gojes nak tunjuk gigi rabbit dua batang tu kot...heheee...(sebenarnya, senyum nampak gigi, pipi kurang sikit nampak tembam) :D

sepatutnyakan, gigi rabbit ni dah sama lane dengan gigi-gigi yang lain, sebab lieya pernah pakai braces time standard 3...bukan form3 yer...
tapi sebab time tu kebudak-budakan yang gatal nak cantikkan gigi tapi malas nak jaga, retainers lepas braces tu, rasanya lieya buat 4kali kut..last-last hilang, ayah dah taknak buat dah..

ate nyer, jadilah gigi cam lieya ni ha...gigi lain elok tersusun, gigi rabbit dua kat depan jer tak sempat nak berbaris cantik2 dgn gigi lain.

lagi gambar cubaan untuk jadi bibir seksi macam angelina jolie
maklumlah, i jeles bibir dia tebal, bibir i nipis je.
tapi tak main lah suntik2 ni (~_^)
Syarat-syarat contest

  1. just upload gambar korunk SENYUM tanpa GIGI
  2. buat satu ENTRY. (simple sudeh) n antar kat comment entry ini.
  3. HADIAH (rahsia!!) nanti MUAS bgtaw k,.=)  hadiah: klik sini
  4. tag 5 orang,.=)
  5. dateline 27.2.2011
tag kepada 
siapa berminat nak join, boleh la klik sini pulak.. :p

13 comments:

FaTiN said...

what a sweet smile ;)

nadeafu chan said...

phewit!senyum..xperlu buat apa2 hehe
folo me k.tq

E.d.Y said...

good luck yer..:)

HonEyBuNNy said...

manisnya senyuman...pewwit....gd luck dear,,

nabilah_2908 said...

good luck dear.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
THE PRINCESS & THE PEA

muas said...

santek,.! eh asal muka sama cam gf KFCM tuh? hihi,.

lieya orange M.I. said...

fatin- thankz...hehee..mmalu sudah:)

lieya orange M.I. said...

nadeafu- yup..senyum jer..senang bukan...(",)

lieya orange M.I. said...

edy- thankz...

ila- thankz juga... join saje2...tak menang pun takpe..tp best sbb kawan2 ramai join..

lieya orange M.I. said...

nabilah- thankz dear...:D

lieya orange M.I. said...

muas- uuwaaaaaaaaa, jejari runcing itu lebih cantik dari sy lah...
kalau tak, KFCM pilih lieya dari dia...kikikii

cikpepel said...

ececeh...cuwitnye.. best of luck

Heidi Shafiq said...

awak menang! keh3


(tipu je..)