Kumbang & Bunga

Feb 22, 2011

- -kera sekeluarga melepak suka hati kat kolej- -

As Salam

ni amarah ni....

elloooooo kera-kera sekeluarga....!!!!! *^$#!%*
sesukahati jer pagi-pagi dah datang lepak kat kolej petronas nih..
korang dah tukar syif ke, selalu datang petang-petang, ini datang pagi-pagi...

apa kes nih???? kacau kitorang nak pg kelas tauuuuuuuu...
nak kene pusing-pusing guna jalan lain...

pic dr mr.google
suka hati dorang jer nak bertenggek kat tangga lah, atas bumbung lah..
kat jalan susur gajah tu, kitorang pulak nak kene berhenti bagi laluan kat korang
banyak cantik mmuka korang!!!!



tong sampah yg dicadang oleh pihak pejabat utk letak kat luar block, macam tak berapa nak tepat lahh...
lagi teruk beruk-beruk ni bawa gang dorang..

lieya rasa kat UUM jer ada kera-kera ni.. special kan???
U korang ada?? takde punya.. (~_^)

4 comments:

nabilah_2908 said...

hehehe..kiranya kera2 kat UUM ni bijak pandai la eh..sbb masuk U....hehehe.. :P

tak buat report ke..? sbb kera2 ni dah mula menggangu..

jom ke APA KATA HATI pulak,
AUTOMATIK PING BLOG

Nurfazilah Cipa said...

haaa~ciannye.dlu mse cipa kt uitm sgmt pon ade je monyet2 dtg dpn blk mntk mknn.huu~

Edy Zaidi said...

masa study kat UIA dulu pun ada..siap masuk paper lg...tp sejak kuar paper satu2 kene tembak

"Che Ain" said...

hihi..zoo diorg kot..thx sudi jd follower che ain.. Coretan Che Ain