Kumbang & Bunga

Feb 20, 2011

- -FACEblog- -

As Salam


lieya nak kongsi sikit tentang info yg lieya dapat dari syikin

korang pernah dengar tak FACEblog ???
comel jer kan nama tu....

tambah comel dengan warna ini...



.
.
.
boleh klik banner utk tahu lebih lanjut 


haaa...
inilah faceblog....
dia lebih kurang sama dengan facebook
tapi ni lagi best sebab semua yang join ada blog..
siapa takde blog, tak tahulah boleh join ker tak



sebab dia cute sgt, lieya letak lg banner ni..

__________________________________________________________________


lieya dah terpilih sebagai top 10 dalm FACEblog utk minggu ni

bestnyerrr, tak ku sangka-sangka
ceeewwwaahhhh!!!

bagi siapa-siapa nak join, boleh la klik sini

thankz kepada FACEblog :))


7 comments:

EdY Zaidi said...

macam menarik je

nabilah_2908 said...

menariknya...pink lagi...thnks sudi share info ni..mau terjah.. :)

wAwa wiNkiE said...

hye cik lieya..
cik lieya nak amik gmbar wawa ek?
gmba yang mne 1 ek?

lieya orange M.I. said...

hehe... takpela cik wawa.. td lieya ingat nak amik.. tp tak jadi...
tibe2 teringat pasal print screen tuh :))

btw, hyeee...:p

the faceblog said...

TAHNIAH.ANDA TERSENARAI DALAM TOP10 VVIP BLOGGER FACEBLOG. TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA =)

lieya orange M.I. said...

hehee...thankz faceblog.. =))
suke sangat

Nem0 o0h Nem0 said...

ohh ni la faceblog ye..ermm!