Kumbang & Bunga

Jul 16, 2010

- -yang dah besar, yang dah tua- -

salam


mari berkenalan dengan
budak yang selalu, bila kami family makan di mamak, dia minta dibelikan kek choc mud dia di secret recipe berdekatan. budak yang selalu bila singgah di shooping mall, dia minta dibelikan aiskrim untuknya. budak ini juga telah kehilangan dua batang gigi atas dihadapan hampir setahun, dan baru-baru ni, gigi rabbit(sooner) mula keluar...owh, dia juga makin berat, sebab lieya tak larat nak angkat dia bawak masuk bilik kat atas, bila dia tertidur kat bawah..
tapi, itu semua buat lieya makin sayang kat dia.

and today
her birthday


16 JULY 2010

she's 7 years old
im 'hate' when she smile and do her pout cehhh=p

sudah besar kan
percayalah, dia tak suka chocolate indulgence, sbb dia hantu choc mud


mari berkenalan pula dengan
orang yang sudah sedikit tua.hahahaa..pernah orang kata lieya tak macam anaknya, tapi adiknya, the truth, bukan sebab lieya terlebih besar yer, tapi kadang-kadang, rupanya yang tak macam ada anak sebesar saya..huhuu..selalu membebel bila lieya buat kerja tak betul..orang nih jugalah yang akan tolong lieya kemas bilik tiap-tiap semester, yang mana, bukan sikit, tapi kemas from A-Z.susahkan nak dapat orang sehebat seperti ni di dunia.

last 2 days
her birthday to

14 JULY 2010

45 years old
tak nampak tuakan, tapi sebenarnya dah sedikit tua.hahaha
perangainya juga kadang-kadang mcm budak2=)


LOVE BOTH OF U
happy birthday n may Allah bless both of u
miss u



notakaki: sorry entry lambat.kesibukan melanda diri(",)

4 comments:

nabilah_2908 said...

oh..dekat2 jer yer bdy ur mom n ur lil sis... ;)

Happy Birthday to them.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
PERKARA-PERKARA YANG MENGUNDANG KEPAPAAN - PART 2

zeila said...

hepi bufday atiena and aunty mardu..

E.d.Y said...

happy birthday kedua2nya...:)

lieya orange M.I. said...

terima kasih semuanya..=D