Kumbang & Bunga

Jul 20, 2010

- - -2 perkara- - -

salam

ringkas dan padat..

1st. wireless kat kolej lieya menggedik yang teramat, sbb satu website pun, berjam2 nak loading..so, mmg tak dpt nak online di bilik, ni pun pergi lab sbb ada kerja penting..tp yg terjadi adalah sebaliknya..bukan sambil menyelam minum air, tp minum air sambil menyelam..u got what i mean.. maknanya, sambil berblog, buat kerja..that's normal right..=)

2nd. lieya dapat award dari meo..thankz yaaa

suka sangat award orange nih...


tak syiok lah sbb tak dpt berblogging dgn senang hat..lambat nau nak loading..maybe pihak U suruh kitorang kurangkan online kut..sbb next week, ada 2quiz tgh rindu lieya..dorang nak dating ngan lieya hari isnin nih..dua2 plak tuh...best kan..






eh ehhh, bukan 2perkara lah..tiga rupanya...hehehe

3rd. helang kat bawah nih, tgh tunggu lieya ngan kengkawan, sbb kitorang nak melawat dia kat sana..tak sabar kut...very excited..insyaallah,kitorang akan pergi jumaat nih, dan balik sini hari sabtu petang..



notakaki: jumaat sabtu di Langkawi dan isnin, kuiz tgh menunggu..g00d...(",)

6 comments:

nabilah_2908 said...

hehehe..betul la tu..suh stdnt2 kurangkn on9.. ;P

jom ke APA KATA HATI pulak,
HADIAH DI HARI PERKAHWINAN MU

mier@merr said...

lieya...roger me...

kt lgkwi neh...

emel... mirzfm_412@yahoo.com

ciK LyndaWawa igUana said...

pihak u suh blaja rajin2..jgn naj mengtenet aje..hehehehe

HonEyBuNNy said...

wahh...g lgkawi..jgn lupa buah kaki tok ila...ehheh

E.d.Y said...

wow..g langkawi..nak coklat..hehe

HEROICzero said...

minum air sambil menyelam. saya dapat! haha~

woaaah langkawi! kirim salam helang beso tu ek?

*Selama aku dok langkawi, x penah plak amek gambo kat dataran lang tu. pelik2