Kumbang & Bunga

Aug 2, 2009

- - -tarikh akhirnya julai, bermulanya ogos- - -

...hhhyeeeeee...
...hyeee panjang bermakna saya happy...=D
...semalam seharian tak update...
...meh aku cerita tentang semalam...


...cerita tentang semalam...
...tarikh 1 august 2008...

...tarikh semalam amat bermakna utk aku...
...pada tarikh itu lah aku mulakan kehidupanku...
...pada tarikh itu lah aku mula keluar dr perut ibu ku, dan lihat dunia...
...pada tarikh itu lah, aku telah di beri nama Nur Alieya bt Mohd Ibrahim...
...dan, lahirlah aku di sebuah keluarga, menjadi anak sulung kepada ibu n ayah ku...
...=D...

...Happy Birthday utk aku...

...pertama kali aku menyambut birthday aku dengan dimulakan angka 2...

...20...

...yerrr, saya dah umur 20...
...semoga ape yg aku inginkan, tercapai...
...utk ibu n ayah, tQ so much...
...maafkan akak kalau terguriskan hati ibu n ayah sebelum ni...

...utk adik-adik, tQ sbb dah bg kat akak mcm2...
...belajar rajin2 tau korung semua...


...kad daripada ibu & ayah...



...kad daripada adik-adik ku...

...tQ semua...

...akak sayang semua...



...hadiah dr family aku...

...Giordano contact lense...
...aku pilih warna green...

...1pair, utk 3bulan...
...leh pakai raya nnt...
...heheee=)...

...tQ yerrr semua...
...love u...


...nota kaki: 2 hari semalam mcm mimpi...
...nnt aku update mimpi2 aku di siang hari...hihi


...

7 comments:

Just_najmiE said...

happy belated birthday.. hehehe.. (^^,)

panggil aku shEh said...

hepi belated burfday lieya!!
semoga sihat dan cantik selalu
pewiitttt!!
hahahhaAAA

lieya orange M.I. said...

...najmie- tq yer..=)

...sheh- memang akan sweet selalu...hihi=p

naqiubex said...

Happy Birthday...
1st of August..
A date that is easy to remember..

wawa said...

happy belated birthday!!

lieya orange M.I. said...

...naqiubex- thanks yaaa...
...easy to remember, but also some people forgot it...heheee

lieya orange M.I. said...

...thankz wawa...=D