Kumbang & Bunga

Aug 10, 2009

- - -saya juga manusia- - -

...hyeeee...=)

...ahad semalam, aku ponteng kelas...
...bukan ahad jer, hari ni pun sama...
...huhuuuuu, bukan sajer2 ponteng yerrr, tp bersebab...

...haaa, time ni aku nak pg Open Ceremony (OC) kat dewan ilmu...
...aku jd ajk tugas2 khas, n ditugaskan mengambil gambar sebanyak 400keping...
...bnyk weyhhh...

...cerita pasal ni, nnt aku update...haa, kan dah lari topik...




...sebab apa aku tak pergi kelas...



...sebab ni...
...pusat kesihatan universiti (PKU)...

...no giliran 59, time aku dtg, no 20lebih...
...lama nyer tunggu...

...yerrr, saya tak sihat...
...bermula dgn pening, diikuti selesema...
...demam yg light2...=D
...batuk yg tidak terbatuk2 sgt...

...cuma selesema dan pening n sakit2 badan yg amat teruk la jugak...

...jd, dah tak tahan sgt, pg la PKU ngan shikin...
...dia batuk jugak...


...ubat2 yg aku dpt beserta mask...
...ubat demam aku hilang laaa, tercicir agaknyer...
...sepatutnya ubat 6semuanyer, tp tgk kat bilik, tinggal 5jer...

...ubat batuk, mmg aku tak usik laaaa...
...tak blh la aku nak telan ubat batuk air ni...
...tak sanggup...

...doc ckp, kalau lg 2hari, aku terus demam2 wpun cikit, aku kene pg PKU balik...

...dpt ni...7 tanda2...
...jika terdapat sebarang tanda2 berikut, sila dtg ke PKU dgn segera...


...yg ni pun aku dpt jugak...


...nampak tak aper ni???...
...mc aku...

...meh tgk lebih dekat...
...2hari yer...

...wpun mc semalam, aku tetap pg kelas BLm sbb ada presentation...
...present sambil terbatuk2...

...doc ckp 'awk takpayah pg kelas yer'...rehat kat bilik jer'...
...'tp sy ada presentation doc, nnt kawan sy marah sy tak dtg'...
...'kalo camtu, awk kene pakai mask'...
...'okey'...

...saya juga sakit, maknanye sy juga manusia...=)

...

7 comments:

ezzah_puteri said...

aku x marah ohhh..juz tak mau kena tunda present je..aha..lagi satu..nak sihat cepat..jangan dok layan teh ais yer!..hik3!!

Just_najmiE said...

alolooo, ciannya dia.. mkn ubat n dok senyap2 dlm bilik ya.. toksah dok merayap2.. hehehe..

get well soon!.. (^^,)

aien~s corner said...

lieya! mkn ubt tw.. mkn ikut time.. xmo degil! hehe minum air msk byk.

IxoR@ said...

heayyyah...jgn degil mkn ubat...

INGAT TAU!

lieya orange M.I. said...

...ezzah- yerlaaa, kang aku gigil tak dpt candu...=p

...najmie- jemput la dtg peista d petro...hihiii

lieya orange M.I. said...

...aein- baiklah doc aein...hihiii

...sis- okey2, lieya rajin mkn ubat nnt eih...

panggil aku shEh said...

cpt sembuh lieya!
bestnyer jdik photographer..
bley la wat eksen karmen gak..
hagagaaga