Kumbang & Bunga

Nov 30, 2009

- - -happy mcm nilahhhh- - -

...urrmmm, taktahu nak start entry camner...
...okey, lieya cerita, first pg td pg KLIA hantar tukmi n tukdi...
...entry before ni, lieya ada bgtahu kan, tapi taktahu dorang nak pg maner...

...sooo, ni lah tempat nyerrr...
...cantik tak???...
...tukmi n tukdi pg Karachi, Pakistan...
...melancong sambil melawat anaknyer...
...bulanmadu jugak...heheee
...acik duduk kat sana, so nnt acik bawakla tukmi n tukdi jalan2...

...gambar kat atas tu, hanyalah google semata2...
...lieya takpernah pg sana pun...
...lg 1, ntah yer ntah tak tu bandar karachi betul2...
heheee

...kat KLIA td,kitorang bfast mcD...
...picture2, semua takhambik, sbb malas mood terganggu...huhuu


...balik dari KLIA, pg giant, lunch kat sana...
...pg situ sbb upgrade streamyx...sukeee, dah takde wayar2 dah pasni...


...happy wooo, dah mcm kambing kat bawah ni...
...kambing ni happy sampai tak blh bukak mata dah...
...mentang2 terlepas tak kene korban tahun ni, senyum la eik...
...heheee...


...

9 comments:

HonEyBuNNy said...

alahai...kiut nya kmbg tuh happy...ihihih

aien~s corner said...

hehe.. bez nye klu dpt g tol2.. hehe

Hisham said...

lembu tu redha...

Hisham said...

dan pasrah...hehe,tk cre

Arief Arf said...

oh.. pegi pakistan ke.
ingatkan pegi haji..
haha

shehbellamy said...

klaka giler kambeng tu!
bestnye jalan2 npe xikot same? dok menggedix ar sket haha..

ahmad said...

aku suka part mcd...aku suka dabel chese bager

Pocket said...

maybe betul pasal bandar tu,
tp malam jer laaa..
kalau siang tu nampak sikit jgak area summit kat BM niii :D

(Tp anda tak pernah sampai summit BM, so pastinya tak leh bandingkan..)

heheheh

Lady Dyla said...

mati dlm iman kambing tu