Kumbang & Bunga

Nov 29, 2009

- - -pergi maner eik- - -

...alhamdullillah...lieya dah ada kat umah semula...
...selepas seminggu dikampung...
...ingatkan rajin nak update, tp line mcm kura2 okey...
...soooo, idakla mengadap laptop...

...duk kat kampung, mcm2 buat...
...masak itu ini, kemas2, tgk tb , main2...
...pasni, maybe lambat lg nak balik kampung muar kut...
...sbb tukmi n tukdi lieya nak berhijrah...

...heheee, bukan berhijarah, tp nak pg duk umah anak dia(acik lieya)...
...duk sana lama kutttt, kalau tak lama,lieya dah boleh ikut dah...
...ni tahun depan baru balik, dan esok, tukmi n tukdi berangkat laa...
...flight esok tgh hari, kitorang nnt hantar esok...

...nak tau tak pg maner???...

...haaa, tgk pic adik lieya tu berlatarbelakangkan aper...
......tp baju orange tu, ayah lieya lerrr...

...dan abaikan baju ungu yg gemuk n puyut comel tu...
...saper tau bangunan putih belakang tu bangunan aper...
...di belakang kitorang, still ramai org2 mereka...

...time ni kitorang pg sbb nak amik visa tukmi n tukdi...


...cubelah teka dorang nak pg maner...=D
...yeyeahhh, sok g klia...rugi tak dapat pg kan, cuti2 ni, pg sana best gak melancong tgk tempat org...
...tp nak buat camner, acik tak ajak pun, lgpun nak duduk lama kat sana, lieya taknak lahhhh...nnt cutisem habis camtu jerrr...
...nnt rindu org kat msia pulak...(^_^)...

...

13 comments:

mier@merr said...

hehe....mesti kamu bakal merinduiku klu bgitu....ekeke

Amieynna Amin said...

g oversea ker?
mcm besh jer..

Arief Arf said...

berhijrah pegi mana?

X)

lieya orange M.I. said...

...miera- uhuuu, rindu nak dgr bebelan n lawak tukmi n tukdi...=D

lieya orange M.I. said...

...aar, dorang dua org jer pg...
...yg lain tinggal...=(

lieya orange M.I. said...

...pg melawat anaknyer...=D
...kat maner,,,cube teka...=)

sharamli said...

eh..p mna?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hueh ? p manaaa yang oi ?

keliks NZ.

Cik Akma said...

ermm g manee ek lieya? hahaha

shehbellamy said...

0owh bestnyer...!
xdek ar bosan lgsung mcm ai kt ofis
hehehe

HonEyBuNNy said...

a``ahhh..nak g mana dear..uhuhu

lieya orange M.I. said...

...sharamli- p maner?, hehee...


...lolly- tukmi n tukdi pg tgk anak dia...=D
...semua tanyer lieya balik, bukan nak teka..heheee, mesti tak kuasa nak teka nie...=p

lieya orange M.I. said...

...akma- tgk tuuu, semua tanyer balik...teka laa, g bangla ker, india ker...=p
...okey laa, ni lieya g tau pas entry nie...


...sheh- aar, sheh nampak cam bosan sgt jer kat tempat kerja tue...huhuuu


...honey- next entry lieya bg tau okey...=D