Kumbang & Bunga

Apr 25, 2009

- - -layan tag- - -

1.Adakah anda suka blogging? Kenapa?

...suka sesangat sebab baru jer buat blog ni awal tahun lalu, dan masih lg tak boring...lg 1, aku suka nak membebel2 sambil merepek2 dlm blog ni...kadang2, rasa hati ni puas jer dpt cerita kat dlm ni...huhu


2. Blog siapa yg anda selalu skodeng? Nyatakan 5 (buat masa ini)

...peej n noy...

...ceeramoon...

...lala n kin n ezzah...

...sis ixora...

...atan...

...(hahaha, ada bnyk nama tp still 5kategori aku suka)...


3. Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda ? Yang boleh menyayangi anda sepenuh hati ?dan Siapakah org itu ?

...mestilah aku nak...bukan aku jer, semua org mesti nak...org itu ialah bucuk yg sgt malas nak mandi, hehehe...




4. Pernah tak cinta anda tidak dibalas?

...ni aku tak tau, tp aku rasa tak de...hurmmm, betul la takde...confirm...just admire org, then tetibe kene marah okey...ngeeeee, serius aku taknak lg kacau org...shikin la yg menggalakkan aku nak cuba kacau org tu(opsss, jgn marah ehhh room8)...last2 aku kene marah free2...(sorry termerepek panjang lebar sampai lari soalan)...



5. Ciri2 idaman bf/gf anda? Nyatakan 5

...gelap,hehehe...

...tough(bucuk kene tambah berat badan lg 5 kg ke atas tau)...

...caring about me...

...romantik tp taknak la jiwang karat(taknak ayat2 yg blh buat aku gelak sbb jiwang terlampau)...

...lawak...

6. Pada umur berapakah anda merancang untuk berkahwin?

...lepas habis degree, nak terus kahwin boleh tak??? (gataiiillllnyerrr)...urmmm, malas nak pikir umur brape, takut nnt target umur ni, tp sampai masa xdpt pn...aku rasa, nnt habis degree, aku nak kejer, then bila aku ngan pasangan dah ready n stabil dr segala hal, bleh la nak kahwin kut...


7. Nak berapa anak?

...kalo berangan pasal ni kn, syik ubah2 jer...kejab nak 3 ker, 4 ker, tp aku pn tak tau...heeee, berangan pasal ni, tak boleh blaaaa...



8. Lucky person yg anda ingin tag:

...lala(jika anda sudi, sila la jwb tag aku ni, huhuhu)...




...

3 comments:

aku c lala said...

yunk lala ner satu neyh??
kang silp wat malu jerk eheee

Nem0 o0h Nem0 said...

aku pun mmg ketagih giler ngn blog peej dan ceeramoon tu,
syookk jek bc..

lieya orange M.I. said...

...lala, nnt buat jugak yer...
=)


...nemo-aar, mmg syok bc...
...hr2 kene bc oooo...
...urm ko mesti best dpt jumpa ceera kn...