Kumbang & Bunga

Mar 12, 2012

- -kaw-kaw punya!!- -

Salam


bestnya kerja hari Isnin niiii!!!!!! gggrrrr...
huhuhuu time-time macam ni lah terfikir seronoknya sekolah sebab ada cuti lama-lama...
cuba dah start kerja, tengoklah cuti panjang mana yang korang dapat...
plus, lieya punya gaji ikut hari...alamatnya, if demam pun larat tak larat, i gigihkan diri i jugaklah ke opis..


urm hari tu lieya ada pergi makan burger (eh makan burger pun kecoh)
jangan main-main, ini  Burger Kaw-kawlahhhh...
lepas tengok MHI sebelum g office, terus kat office google tengok address..
rupanya memang dekat jer, kat wangsa maju Syeksyen 2 tu jer...
alah yang dekat dengan nasi lemak BRJ tu...

selama ni dah lalu banyak kali, tak sangka pulak burger kat situ femes & marveles!!
meh tengok JJCM with lieya, hos terbaru anda..hahaa 

picture taken from the best camnera in d world
Sony ericsson G705 :D

Kaw-kaw Burger, Wangsa Maju, Syeksyen 2..
tepi jalan jerrr..

Kaw-kaw Burger bertingkat-tingkat
pilih la nak mana...
  • Happines RM7.50
  • Double RM13
  • Triple RM18.50
  • Tower RM5.50 per patty

Lieya??? haruslah taknak kalah!! *&#*&@%
i beli Happiness + bacon (RM 2) + cheese slice & cheesy sauce (RM2) - sayur
tengok orang tu bakar...tak main la kuali burger yang lebar tu..huhu

 gambar tidak menarik, bak kata orang, rupa paras tak penting lalalala~~~
sudahnya, bila buka, ada 2 slice...total yang lieya bayar RM12.50 utk satu burger ni..puas hati dan perut senang hati..

lebih 30minit tunggu untuk makan burger ni sebab cube tengok ni...
Beratur bukan panjang ni tau!
Panjang ni dan panjang panjangggg lagiii!

 jiwa kene cool bila makan kat sini...bukan cool jer, kene rock n roll sikit sebab pukul 10 pun burger tak siap-siap lagi..so mind kene pikir, owh malam masih muda!!  esok kerja kene bangun pukul 6 jer pun haha :)
muka puas hati dapat makan burger kaw kaw punyaaa
*tipu, itu sesi melepaskan keboringan sementara sampai que :p




advise
 : Bacon tu takpayahla...jumpa patty, bacon tolak tepi owhh
: cheese suace takpayah jugak...
: jangan tamak, sbb lieya makan patty tu satu jer ngan roti sebelah, balance, masuk perut orang lain

Sedap best menjilat cheese di jari..hehehe

4 comments:

nabilah_2908 said...

panjangnya line....huhuhu...

beratur panjang..hasilnya pun sedap..takpe la kan..berbaloi.. :)

MiSz LoViNg said...

owh...burger bakar ni....dah jumpe owner dia..(ensem taw)-aritu ada site visit....tp x sempat nak g makan burger ni lagi....hehehe

Rtp Farra Arisha said...

woah, it would be best time ever if i could eat this kind of grilled burger hehe. :)

Sayang Amirah said...

waaaaaaaaa tgh lapar gile ni... tgk post ni terus mengidam burger hahaha