Kumbang & Bunga

Apr 23, 2011

- -kesan negatif student macam ni- -

Salam

okey, sekarang ni, ramai student yg tengah cuti n exam...
untuk yang sedang bercuti, duduklah rumah dengan senang lenang (jelesssssnyerrr)
untuk yang sedang exam, Good Luck uolls (serius jealous sgt2)

sebab apa lieya jealous sangat-sangat??

sebab lieya lagi seminggu kuliah, lebih tepat lagi 4hari untuk kuliah, tapiiiiiiii masih.ada

  • assignment 2lagi, 
  • presentation 2 lagi, 
  • quiz ada lagi 2...

mana tak jealous dengan korang-korang semua.....yang tengah exam tu, semua lagi beberapa hari lagi nak habis...uhukuhuk...
yang duduk umah, duduk laa....takmau pikir, nanti sakit hati...T-T

ini la kesan negatif student macam lieya ni, selalu sangat buat last minit.
puas dah mulut ni berazam awal-awal sem, tapi tanam boraih yooo... :p


ini lieya yang sekarang...kurus ker????? 
kahkahKAH.....sila jangan perasan yer lieya...
ish3..gambar ni suka menipu 
setakat turun 2kilo, toksah berlagak
yes, still gemuk lagi :P


thankz VCO, for reduce my 2kg.. :D

notakaki: bila free, lieya blogwalking kengkawan punya blog :)

6 comments:

Anisa Hang Tuah said...

tak sabar nak habis belajar
:'(

HonEyBuNNy said...

ok2...xnak cakap la pasal ila duduk rumah sekarang..nti lieya jeles...hehe..

betul tu lieya..sakit hati kan kalau nak exam tetiba ada esmen,quiz n presentation..memang serabut la kepala hotak neh....

VCO bagus kan...sekarang 1 family ila makan n guna VCO..nanti ila balik UIA nak beli lagi tau..hehe

azalia hjsalleh said...

WOAHHHHHH TURUN 2 KILO PUN KIRA OK LA TUH

samanosuke_04 said...

fuh, nampak gaklaa kekurusan tue bila banding ngan gambar pesbuk.. hehe, pemende VCO tue? cam efektif jer..

nabilah_2908 said...

hehehe...bila dah last minit..baru la ada mood nak siapkan semua... ;)

wish u all the best..!! :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
ISUZU D-MAX

E F A said...

berkesan eh VCO tue?? hurmmm...
anyway gud luck tau