Kumbang & Bunga

Apr 8, 2011

- -counting day- -

Salam

fuuhhhhh....akhirnyaaaaaaaaaaaaaaaa
sempat juga lieya update...
almaklumlah, busy yang amat....
sabor je lah... :p

mac sudah berlalu, alhamdullilah...tapi, kene bergelut dengan april pulak..
urmmm, last semester la katakan...busy bebenor..huhu
sbut pasal last sem di UUM tercinta
counting day...everyday looking to d calendar...

lieya rasa sedih pulak sebab tak sampai 7minngu je lagi nak hidup di bumi SINTOK.
after this, say babyeeee laaaaa..... T-T
banyak kenangan kot...ini semua pengalaman utk lieya
apa orang kata tu, renjau hidup kehidupan...
kenangan bersama kawan-kawan, student life, duduk kolej..


actually, lieya search la google picture tentang kengkawan nih..
skali terjumpa bintang jejari...then teringat, eh, lieya pun pernah buat mcm tu..
dan lieya tahu, mesti korang semua pernah buat ngan geng2 korang kan..

inilah picture lieya dan kawan-kawan
lebih dua tahun bersama
kenangan di genting yang tak dapat dilupakan
wpun hari tu kami sedih sebab tak dapat bermain outdoor, tapi indoor pun kami totap gumbira


yerlah..kawan-kawan lieya jarang pg genting, wah macamlah lieya selalu pergi..hikhikhik
jadinya dorang seronok melayan bumble car, mini roller coaster, marry go round rusa mcm2 lagi la
(heheheee, ini cerita akhir januari kot, lieya peram sampai pekasam :p)


tapiiii
sekarang bintang tadi macam dah tak cukup sifat, entah dimana silapnya :(
people changes
mungkin ingin berubah angin, mungkin


heheee, tibe2 emo pulak...macamlah nak tinggalkan UUM esok lusa...
padahal assignment due date tengah beratur cantik jer...
be strong lieya...
takmo sedih2..tapi bila pikir, tetap sedih.. T-T
room8, nnt mesti rindu kat hang..wpun hang garang..heheeee
coursemate nnt kamu belikan sy purse, tak dpt channel, coach pun jadilaaa...hahahaa


______________________________________________________________________________

meh nak promote, CENDOL JO PULUT
kat area2 antara jitra and changlun
siapa student UUM, pergilah try...cendol lain dari yang lain

takguna santan, tapi guna susu cair..
so, agak2la kalo dah guna susu cair lemak berkrim, haruslah RM3 ++

Cendol Jo Pulut
ada letak longan, kacang merah, jagung..lemaks enak nyum2



ada cucur udang makan dgn kuah kacang..ini utara uolls
non ado sos-sos thai ker, apa ker...makan dgn kuah kacang, heaven
yang bulat-bulat tu, cucur jagung..

arrghhh, tiba-tiba terliur...rindu nak makan situ..oh hooo




k laaa...nak sambung buat assignment
okey tipu!! :)

sebenarnya
tengok maharaja lawak kat uum channel 2
tQ UUM..heheeee

8 comments:

ZACK ENTRY said...

sedapnya cendol tu..tetiba jadi lapar lak..adess

zeila said...

nnt kite beli sama2 tau purse tu...
jgn lupa sy tau...=(
even sy slalu semsitip tapi sy sayanggg kamooo....*tbe2 touching

Anisa Hang Tuah said...

nak!!!

Sayang Amirah said...

jangan sedih2.. lepas ni insyaAllah boleh jumpa kawan2 lagi.. :)

nabilah_2908 said...

adat kehidupan...setiap pertemuan pasti ada perpisahan kan..?

lepas habis study...semua kawan2 akan pilih haluan sendiri...tuk berkumpul semula...mmg payah...

sy pun ada bintang macma dalam gambar tu...

tp...hanya tinggal gambar....semuanya dah berpecah ikut haluan sendiri... ;)


jom ke APA KATA HATI pulak ;
PULUT PANGGANG

Fida Husain said...

amboii. makan sakan tu ^^

♥e'in♥ said...

tyme e'in last sem kat poly 2 pon sedey je rase.. :(

HonEyBuNNy said...

wawwawa...sgt terliur.....sedapnya la..