Kumbang & Bunga

Apr 18, 2011

- -ayat BM ku mmg tunggang terbalik- -

Salam


kalau tak dihulur, mcm mana nak disambut??
kalau tak diketuk, mcm mana nak berdetik??
hati oh hati (^_^)

kadang2 masalah hati ni, tak pernah habis..
kejap-kejap rindu..
kejap-kejap jealous..
kejap-kejap sayang..
kejap-kejap boring..
(berapa banyak kejap daaaa)

korang rasa lelaki boleh kawan rapat ngan perempuan ker??
entahlah...berdasarkan pengalaman lieya, kawan-kawan rapaaatttt, jadi lepat..
ini yang kita taknak ni...apa-apa pun percaya itu penting...

wahai lelaki, tolong baca entry ini...dia punya pendapat, sama mcm lieya..
Jangan bagi harapan kalau sendiri tidak pasti..
kesian orang tu nnt ternanti-nanti...

so, duhai incikDriver, please, i trust u...but no need to over2 with ur girlfriend (sorry H, wpun kita kenal each other, tapi hati ni tetap la ada sipi2 kejelesan tu, & happy  being ur friend too)..
kira baik la ni bagi kawan, (takde hak nak larang dia kawan dengan siapa)

bg lieya, senang...

kalau tak dihulur, mcm mana nak disambut??
kalau tak diketuk, mcm mana nak berdetik??

korang baca tau entry ni...benda ni semua pernah jadi kat perempuan...jangan tipu..mesti ada...
melainkan, kau hot, kau tak kisah....
kalo hot betul2 takpe, kalo setakat budget hot, meluatttttt laa...
awak tu hot dalam picture jer...kahkahkah(gelak syaiton) :p

incikDriver, kawanlah rapat mana pun, asalkan masing2 tahu keadaan masing2..
H, thankz help me a lot...nnt kita jumpa lagi k...im trust u also... :)

incikDriver n H, bukan nama sebenar :p

5 comments:

HonEyBuNNy said...

bagus lieya...bagi juga dia berkawan baik dgn kawan perempuan...tapi tetap ada kejelesan tu kan...heheh

kalau ila..mmg xbg langsung....sampai pernha dia putus kawan dgn akwan baik dia...heheh...tapi ila puas..kalau syg kena la berkorban..kejam kan ila...ngeh3....

1 lagi ila nak tambah..
kejap-kejap bergadoh..
betul x>hehe

Poji said...

kalau kawan kat opis je apa salahnya. tapi kalau dah berkawan tengah malam lain dah tu

✿ CikCimi said...

"Jangan bagi harapan kalau sendiri tidak pasti..
kesian orang tu nnt ternanti-nanti.."

betol tuh. kite sokong ayt nih. :)

♥e'in♥ said...

laki mmg xleh kwn rapat ngan pmpn.. e'in xkn bg..

munira sajuti said...

laki memang takkan boleh "kawan rapat" saje2 ngan pompuan. percaya la.