Kumbang & Bunga

Mar 3, 2011

- -baju raya ?? puasa ganti??- -

Salam

yezzaaaaaaaaa, card reader lieya tengah gelong, so, nak update diari lieya utk february masih tertangguh...
so, belek2 kat edit posting, skali ternampak draft....

skali,

masyaAllah, entry bulan januari hokeyyyy...mari layan

hari tu, makngah ada datang KL, sebab nak tgk baby baru (haa, citer baby ni pun ada dlm list posting, jgn sampai baby dah tak rupa baby baru kamu nak post, sudah lah yer cik lieya oiii)

alang2 dah dtg KL, terus zasssss pergi jalan TAR... ibu n mmmakngah cadang nak beli tudung borong2 utk pakai diri sendiri...
beli borong, untung la sikit....

yg bertudung biru tu, makngah lieya, adik ibu lieya
banyakkan tudung dia....kedai kecik, tapi tudung banyak giloooo

dah sudah borong tudung, saje la jalan-jalan lagi kat kawasan-kawasan situ tuh...
skali kitorang terberhenti kat abg encem sorang nih...:D
dorang tak berhenti la, lieya jer terbehenti...hahaaa

dah namanye perempuan, haruslah takde namanya singgah kalau tak membeli...
shopping la kain pulak...
kain situ cantik2, macam kat gulatis la sangat kan...

mostly 4meter. RM50...
kat gulatis idak ler dapat harga cam gitu...
dia kata beli awal-awal untung, sbb nanti nak raya, dorang naikkan harga

so, takde istilah SALE time raya weyh....
dorang lagi pandai dari kita!!!
encem kan abg seller nih...dari bangladesh, nama dia lupa lah pulak...
haaa weyhhh, habis semua kitorang tanya..hehee
tapi lieya senyap jer, cover-cover la sikit kan...:p

ibu belikan lieya satu kain..maybe utk raya, tapi ntahlah, tak decide lagi
ni budak keboringan, sbb bukan tempat dia..
alih2 dia main calculator abangla ni  main kira-kira ngan lieya

lepas habis merayau-rayau kat situ, kami ke sogo, sbb parking disitu...

pakngah tukang pegang barang, tapi tak nampak barangnye, sbb kene lindung ngan makngah
:p
SOGO juga adalah sale...
jadi tanpa perlu buang masa, lieya pikir, ape benda nak dibeli...heheee

hampir berpulas otak nak beli apa, jadi lieya beli bantal utk bawa balik kolej

ehhh, apasal baju raya dah pikir, tapi ganti puasa tak pikir2 nih...
jadinya, mari kita ganti puasa yukkkk!!!

sekian, inilah cerita january lieya..lalalala~~~

5 comments:

zeila said...

awlnye shopping ghaye...

update lagi...nak tambah bahan bacaan..haha

Edy Zaidi said...

amboi..awal bebenor ni shopping raya...

♥e'in♥ said...

peh.. lau dh byk tudung cm2.. mmg rambang laa mata nie..

fathiahRAIHANA said...

ehh shoping raye ke ? tak ajak kite pomm Y____Y hehehe . npe awl sgt niehhh :D

ciK LyndaWawa igUana said...

hehe..best sebenarnya g shopping..pat cuci mata..tengok laki hancem ..hehehe