Kumbang & Bunga

Sep 2, 2010

- -yong chow fried rice mmg terbaik- -

salam


semalam dengan rasminya, lieya dah start berbuka di rumah hingga hujung ramadhan, insyaallah..yer;ahhh, setelah berminggu berbuka di kolej kan, hari2 makan nasi putih + lauk2, takpun nasi tomato or nasi ayam, sampai kadang-kadang tak tahu nak makan aper dah...cuba duk umah...mkn nasi goreng pun dah syiok habis...betul auuu..lagi-lagi yong chow fried rice...buat sendiri kat umah..takde tapau2 nih..*bukan lieya yg masak pastinya*
berbuka yg ringkas mcm nih, tp mmg puas hati wa ckp lu....

di tambah dgn air anggur masam2...nice2..

katanya mahu mengecilkan perut kan, tapi nak buat mcm mana yer, kalau nasi goreng tu tambah lg satu pinggan...teruk kan anak dara mkn nasi 2 pinggan...see d body la yer..huhuuuu...

frust betul lah bila shopping tapi size yg konon2 rasa *eh takkan aku tak muat nih, dah besar dah baju nih* sekaliiiii, haaaa ko, mmg lieya tak muat yer...boleh dikategorikan tak sedar diri...


pic bawah ni, menunjukkan rumah pun nak lah kasi cantik, kata raya kan
tp takdelah melampau cat tiap2 tahun, baiki yg mana dah rosak udah lah yer

abang nih, ayah suruh bangun pagi kikis benda alah tu, pukul 2 time matahari cantik jer atas kepala lah, dia nak buat kan...lieya nak tulun-tulun tp what to do, pengkikis hanya satu jer...okey, tipu!!! =p

itu sajer...nite

8 comments:

E.d.Y said...

wah..bestnye dah balik rumah

ciK LyndaWawa igUana said...

rajin nye mengecat...=)

Amni said...

saya esok baru nak merasa buka puasa kat rumah.. huhu.... sedihnya... ramai dah balik ni... selamat berhari ray.. hehe...

nabilah_2908 said...

pengikis hnya satu eh..? apa kata tukar jer dgn abg lieya...hehe... :P

thun ni rumah colour apa..?

jom ke APA KATA HATI pulak,
DOA QUNUT

twinkle twinkle said...

waa sdpnye mknn ;D

HEROICzero said...

woaah nampak sedap~

HonEyBuNNy said...

nyum2...lapo lak..hehheh..rajin sgoh abg kamo...ihihi

maisyara Pot! Pot! said...

nasi goreng and ayam tu menggoda ku. OH! xD