Kumbang & Bunga

Jun 12, 2010

- -tika ini, saya ada pelbagai rasa- -

12 comments:

B.E.R.Y.S said...

amboi! rahsia ape nie?? nak sibuk jugaakkkk!! kah3..~ miss u alieya!! ;p

dunspeak♥ said...

makin tak nak bagitahu, makin la sy nak tahu,rahsia apa yea?hikhikk ;)

lieya orange M.I. said...

dayah- rindu kamu juga...=) rahsia ni rahsia lahhh...=p


dunspeak-makin lah sy tak bagi..hehe

hans said...

erkkkk

HonEyBuNNy said...

gapo neh rhsia nya??hehhe..nak sibuk2 tahu jgk....ngeh3..lieya...nak amk kata2 yg kt blog ila tu..amk la...lau xleh copy gtau ila eh..nti leh ila sent by emel ka...

mier@merr said...

alaaaaaaaaaaaaaaaa... nak tau........

yela2...saya penyibuk...huhu

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.alaaa
.nak tauuuuuuuuuuuuuuuu

E.d.Y said...

secukup rasa..hehe

IxoR@ said...

rasa sayang...

heyyy rasa sayang, sayang heyy...

heyyy lihat nona manis, rasa sayang...

sayang heyyy!!!!

;D

lieya orange M.I. said...

miera n intan- sorry la yer..hehehee..

Anne Boleyn said...

:) okay..sy dok diam2 kat sini yerr..

*biar pecah di perut jgn pecah di mulut..


Syhhhh~ rahsia! :)


p/s : jom tengok video nota cinta episode 3 kat blog hana nak? :)

Redbloodsnow said...

whats wrong nih dear? pape pun, zie harap u kan solve ape yg bercelaru di pikiran ea ^_^ winkss and hugs