Kumbang & Bunga

Jun 15, 2010

- -menurun pun,saya tetap bersyukur- -

salam


alhamdullillah...hari ini lepas bangun tidopagi td, lieya melompat-lompat lepas tengok something...yuhuuuu, legaaaa...itulah yang dapat lieya cakap...memang tak sangka, lagipun lieya dah ready kalau-kalau dapat sesuatu yang eruk...fuhhhh...memang syukur kepada-Nya, thankz untuk family yang dah doakan lieya...

lieya lebih yakin sekarang nih....minta-minta semuanya berjalan lancar, bukan untuk lieya sorang, tapi untuk dia, dan juga untuk kawan-kawan....kengkawn, moh la kita lebih berusaha yerrrr...kita dah jadi senior ni...dah tahun yang terakhir dah..heheheee...semangat mula sem baru tu, biarlah sampai ke hujung yer...jangan hangat-hangat tahi ayam *pandaikan saya cakap* jomlah kita sama-sama lebih berusaha keras untuk sem akan datang...insyaallah...

...

9 comments:

B.E.R.Y.S said...

congrats cik leya! haha..boleh blanje nie.. ;p

timtim said...

last year ke..??
samalah kita..
jadi senior huhuhuh
jom buli junior gagagagagagaga

M.D said...

lieya,aku pon drop.. :(

HEROICzero said...

erk, kalah dh syukur tuh, congratz la eh?

=)

woaaahhh senior year~!!

mier@merr said...

yeyeah...caiyuk sis!!

kejap jek final year tuh...

HonEyBuNNy said...

wahh..bestnya da final year....;-) gd luck..;-)

Redbloodsnow said...

haaa x lame lg melangkah ke alam pekerjaan ler lieya pasnih...hehe

miss lolly a.k.a luvfareda said...

l0lly da abesssssssssssss

Frodo Baggins said...

>>___<<


weeeee ~~~