Kumbang & Bunga

Aug 14, 2011

- -world badminton championship- -

Salam

match lin dan vs lee chong wei baru jer habis...
Malaysia tewas set ke3...tapi, puas hati jugakla...sebab Lee Chong Wei main bagus..
tak macam Lin Dan..berlagak bebenau...

suka pulak tengok gambar ni


______________________________________________________________

Ramadhan Day 14...

berbuka bersama di Ice Room prima sri gombak...

thankz kempam

5 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

hahahha..

lin dan mmg sombong kan...bila dah menang mula la dia wat ego..main penuh taktik lak tu..ehheh

ehem3...bestnya buka dgn y tersyg.....;-)

Pocket said...

berbuka kat ICE ROOM membuat kan pocket pikir kater kamu berbuka ngan frozen food. sila taruk gambar bagi kami jeles

nabilah_2908 said...

tkpe...tak ke mana pun menyombong tu.. ;)

tak selamanya dia akan ada di ats..next time giliran LCW pulak... :)

Edy Zaidi said...

badi betul LCW kalau jumpa lin dan...mesti banyak kalah dari menang

♥e'in♥ said...

name manje die bucuk ea? hehe..