Kumbang & Bunga

Aug 11, 2011

- -office- -

Salam

hehee...yer memang lieya kat office ni...
ni pun main curi-curi jer...
itupun berani sebab bos pergi meeting...:p

kalau bos ada, jangan harap la lieya nak update..
itu memang dasar berani mati..

aippp, lieya bukan curi tulang yer..cuma line talifon tak boleh guna dari pagi lagi..kerja semua tergendala.
haaa, jgn cakap lieya curi tulang!!! ggrrr...

so, guys out there, kerja la betul-betul..jgn curi tulang yer..kerja ini satu ibadah...
kita nak cari gaji yang halal... :)

*elehh cik lieya kita, cakap senang jer...cuba nnt dah lama kerja???*

huhuhu...hopefully janganlah...

notakaki: cantik tak blog lieya..hehee...ni lieya upah kawan lieya minta tolong dia...yerlah...layout dulu kan serabut jer...thankz mimi.. :D

10 comments:

IZZATI ADIBAH MOHD NOOR said...

simple but nice ;)

Anisa Hang Tuah said...

cantiknya layout..sedap mata memandang :)

ZurainiSwarnoD'Amor said...

comeellsss
epi ramadhan sis !
:PP

ILA HonEyBuNNy said...

lieya...

kerje2....curik tulang lak dia eh...bgtau bos lieya...hehe

cantik2....suci gitu...

syrupmasin said...

curik tulang ayam ye..haha..

Pocket said...

alaah, awal awal ni ader la kesedaran, nanti bila dah setahun keja nanti kita tengok saper update paling selalu :D

kita bukan nya curi tulang,
kita tgh menghappykan diri di ofis,
asalkan keja asal kita tak tergugat,
ok jer tu dikkk.. :D

Hans said...

bukan curi tulang cuma menggunakan kemudahan office yg disediakan je
:-)

cantik la blog

Edy Zaidi said...

patut pun bukak blog ni rasa macam lain macam je...layout baru rupanya...hehe

cikpepel said...

cantik...nmpk kemas... cerah yu!

azalia hjsalleh said...

nak report dkt bossssss !