Kumbang & Bunga

Dec 29, 2009

- - -im still here- - -

...hyeee blog...
...rindunyer kat kamu...cian ekk, lama tak ngilap2 bdn kamu...
...nnt lieya ngilap2kan ehh, siap polish lg...=p
(ini merupakan adegan manja tuan blog dgn blog kepunyaannyer)


...hyeee blogger semua...
...hopefully semua sihat...
...rindu nak baca blog korunk semua...
...selama niiii, lieya kat umah jer...
...cuma diri ni rasa malas jer nak stay depan computer lama2...
...sekarang ni pun, tgh merajinkan diri balik utk menghadap lappy buruk yg bnyk berjasa ni...

...yerrr, mulai sekarang, hr ni laaa, lieya kene rajin 0n9 balik...
...kalau tak, mmg hati ni taknak terima yg diri ni dah berada di kampus semula...
...huhuuuu, sedihhh pun adaaa, tp nak wat camner...
...result sem lepas, alhamdullillah, okey kut utk lieya...
...tp ada gak tak okeynyerrr, yg tu, buat2 pejamsebelah mata jer lahhh...


...pasni, lieya update per yg lieya buat kat umah selama sebulan...
...cerita basi tahap gaban tp this my blog okey...
...i tetap nak jugak tepek benda2 yg i buat, utk kenangan yerrr...
...sooo, sila jgn menyampahhhh...=)


...saper rindu lieya???...okey takde saper pun...
3kali hua=huahuahua
=p

...tak rindu takperlahhh, lieya nak letak gak pic2 ni...
...semua gambar ada cerita disebaliknyer...
























___________________________________________________________


...campus life...

...masalah wireless???...
...setakat ni belum lg laa...


...tp, wireless rosak pun, takder masalah lg...
...heheeee...
...lieya mungkin taklg menjadi pengguna wireless uum yg tegar...
sebabbbb

...sbb ni lahhh...



...my new maxis broadband...


...thankz ayah n ibu sbb upgrade maxis line ni...
...dulu mmg dah ada, tp sampai uum, lembap sgt...
...dah upgrade ni, semua menjadi lebih baik dr yg dulu...
...lebih laju laa...

...memudahkan lieya utk bersawang selalu...

...okeylaaa, nak pg tgk blog korang yg dah lama lieya tak jenguk tu...
...makin famouse la kawan2 blog lieya sekarang ni...
...dahsyat gituuuu...

...

8 comments:

sharamli said...

update slalu la di0 lepas ni...

sharamli said...

update slalu la di0 lepas ni...

imHepPie said...

selamat beruum kembali hahaha

saypOOL rafhtello said...

boleh buat mcm2 ni.. =)

Capo Grande said...

singgah2 la blog sy ek...alang2 tyenet dah laju tu ;-)...huhu...

miss zeila said...

senyum sepesen je..
wat iklan colgate ke??haha

Pocket said...

waahhh.. last post December 8th,
new post December 29th,
doploh ari cuti tuuu!:)

tak per.. pas ni pastinya anda buleh update slalu:) azam 2010 gitu?

amik gambo anda skeping bleh?

Afizzat said...

maxis broadband kat uum lju..pilihan terbaek..wifi uum pn ble thn lju jgk kan??